Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "JJ CLUB" крокує далі в Кубку Закарпаття
20:55
ФК "JJ CLUB" крокує далі в Кубку Закарпаття
19 березня у Виноградові відбулась цікава зустріч між новачком у Закарпатському футболі командою «JJ club» з виноградова та ФК «Бобовище».

ФК
Якщо з бобовищанцями Закарпатський футбол вже знайомий то про новостворену команду з Виноградова відомо не багато. Команда з мукачівського району в минулому чемпіонаті зайняла 4-те місце у першій лізі і вважається міцним горішком в першому дивізіоні. А от виноградівці тільки розпочинають свої звершення, досвіду в них не багато, але в них досить хороший склад гравців. Більше того новостворений клуб продемонстрував характер та дуже цікаву гру в Зимовому кубку Закарпаття, де вони дійшли до однієї восьмої і тільки там поступились зірковій команді з Минаю з мінімальним рахунком 1:0. Все це підігрівало інтерес до матчу, тому і не дивно, що на матчі було присутньо багато людей.
 
Гра розпочалась жваво. Виноградівці на правах господарів взяли справу в свої руки і захопили центр поля. Особливо активним був півзахисник господарів Золтан Варга, він зацементував центр поля і бобовищанці ніяк не могли створювати свої контрвипади завдяки останньому. Після декількох напів-моментів глядачі побачили гол у ворота гостей. Це Микола Магула замкнув навіс з правого флангу і вивів свою команду вперед.

Господарі не зупинились і продовжували далі атакувати. Неодноразово півзахисник виноградівців Іван Чізмар небезпечно пробивав по воротам, але надалі господарі в першому таймі більше не забивали. Натомість пропустили зовсім необов’язковий гол. Олександр Пінджоля скористався незлагодженою грою оборонців Виноградова і відправив круглого в сітку воріт. З рахунком 1:1 завершився перший тайм.

Друга половина матчу розпочалась з гола-красеня від півзахисника «JJ club» Івана Чізмаря  Він на замасі прибрав опонента і невідпорно пробив з 25-ти метрів точнісінько у дев`ятку. Виноградівці вийшли вперед. В основному другий тайм повністю пройшов в справжній чоловічій боротьбі, команди не цуралися фолити. На перший план вийшли бійцівські якості гравців. Гра проходила переважно в центрі поля, з мінімальною перевагою «JJ club».

Ближче до завершення матчу ініціативу перехопило «Бобовище». Вони дійсно хотіли забити і поборотись за перемогу, але вдача в цей день була не на їхній стороні. Як підсумок 2:1 на користь «JJ club», який і далі залишається темною конячкою кубку Закарпаття 2017.
 
 
Арбітр: Дьордь Назар
Асистенти арбітра: Рогач Ян, Кочетов Володимир.
Інспектор: Шварц В.Л.

ФК «JJ CLUB» Виноградово – ФК «Бобовище» 2:1

Голи: Магула, 9, Чізмар, 47 - Пінджоля, 41. 

ФК «JJ CLUB»: Козар В., Попов І., Роман М., Стрижак В., Більда О., Магула М., Варга З., Продан А., Міговк М., Чізмар І., Товт Е.
Запасні: Ушмаєв В., Гребян С., Андрейко Ю., Дубович С.
Тренер – В’ячеслав Скунц
 
ФК «Бобовище»: Підбереський В., Герц А., Бундаш О., Вінтонюк Е., Шольц Р., Чубірка В., Олберт О., Шольц Р., Машіка Є., Пінджоля О., Русин О.
Запасні: Лаішев Є., Мерцин А., Харченко А.
Тренер - Іван Ковач.
ПАНЧЕНКО АРТЕМ
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1600 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: