Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК "Кідьош" здобуває "Кубок Федерації" Берегівського району
09:38
ФК "Кідьош" здобуває "Кубок Федерації" Берегівського району
На стадіоні селища Вилок відбулися завершальні ігри за почесний трофей.

ФК
ФК «Вилок» - ФК «Перехрестя» 3:0
 
У матчі за третє місце між собою зустрілись команди Виноградівського району ФК «Вилок» та ФК «Перехрестя». Із перших хвилин гри ініціативою заволоділи господарі поля, що й призвело до взяття воріт суперника вже в дебюті зустрічі. На 5-ій хвилині відзначився Юлій Балаж. На 13-ій хв. Сергій Сусік подвоїв рахунок – суперник не зміг нічого протиставити супернику. А на 21 хвилині Ерік Блонар забив третій гол у ворота «Перехрестя».
 
Забивши три м’ячі, футболісти Вилока дозволили собі грати розкуто. До перерви рахунок не змінився.
У другій половині гри команди не змогли відзначитися. Діяли нарівні, почергово обмінюючись атаками, та матч так і завершився впевненою перемогою «Вилока» – 3:0.

 
ФК «Кідьош» – ФК «Батьово» – 3:3, за пенальті – 5:4
 
На відміну від гри за третє місце, фінальна видалася цікавішою і, забігаючи наперед, можна сказати: для одних – щасливою, а для інших – трагедійною. Справа в результаті й ході матчу. Початок зустрічі був рівним. Згодом футболісти Батьова заволоділи ініціативою й контролювали перебіг подій на полі. Хоч у першому таймі й не змогли вразити ворота суперника.
 
Друга половина поєдинку в плані реалізації виявилася більш ніж цікавою. Із перших хвилин другого тайму футболісти Батьова знову виділялися на полі командними та індивідуальними діями, показуючи хороший футбол. Уже на 48-ій хвилині, що й очікувалося, Роман Папарига відкрив рахунок. Перевага була очевидною, для вболівальників усе впиралося в питання часу. Але за 10 хвилин зусиллями Бейло Дерцені команда з Кідьоша зрівняла рахунок. Радіти її футболістам і палким фанам довелося недовго, оскільки за 2 хвилини Ласло Баті знову вивів «Батьово» вперед, а на 72-ій хвилині Крістіан Товт забив третій гол у ворота «Кідьоша». Здавалося, доля переможця турніру визначена. За продемонстрованої тотальної переваги колективу з Батьова «Кідьош» не мав шансів змінити хід гри. Вірили в останній хіба найвідданіші прихильники, які підбадьорували свою команду йти вперед.
 
Футболісти з Батьова, зарано повіриши у власну перемогу, знизили оберти, вирішивши, що все зроблено для загальної перемогу. Це й зіграло на руку футболістам Кідьоша. В останні хвилини гри вони активізувалися, створили кілька небезпечних моментів. Гол головою Василя Цільо на 88-ій хвилині додав сил. І це призвело до третього голу в додані хвилини. Автором маленького дива став Бейло Дерцені. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 3:3.
 
Пробиття післяматчевих пенальті вийшли краще у футболістів Кідьоша, що й принесло їм перемогу.
 
Після завершення турніру учасники змагань були нагороджені кубками, медалями та м’ячами від районної федерації футболу. Нагородження здійснили її голова Олександр Чегіль, голова комітету арбітрів Сергій Гецко, голова Ради президентів футбольних клубів району Ференц Буда, селищний голова Вилока Іштван Ковач та президент ФК «Вилок» Юлій Балаж.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 935 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: