Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ФК "Львів" завершив збори спарингом із ФК "Терново"
19:26
ФК "Львів" завершив збори спарингом із ФК "Терново"
У п’ятницю, 22 січня, «синьо-золоті леви» провели заключне ігрове тренування у рамках закарпатського етапу зборів.

ФК Раніше було відомо, що 22 січня спаринг-партнером львів’ян стане місцевий СК «Тячів». Незадовго до стартового свистка контрольного поєдинку опонента в екстреному порядку, втім, змінили. «Городянам» протистояв аматорський ФК «Терново», підсилений декількома гравцями з інших закарпатських команд, як от один з кращих бомбардирів східної зони Микола Рус, воротар чемпіонів Першої ліги Юрій Пахомов, захисник "Говерли" Михайло Тимчук, виноградівський «фантазіста» Юрій Чонка та ін.

На відміну від попереднього спарингу, звітна гра видалася більш конкурентноздатною. Нагадаємо, що декількома днями раніше «Львів» розтрощив збірну аматорів Закарпаття з рахунком 11:2. Цього разу все було не так просто. Разом із початком зустрічі, звісно ж, було помітно, що підопічним Віталія Шумського протистоять непрофесійні гравці, у яких часто траплялися огріхи у технічних діях. Тим не менш, як це регулярно стається, брак техніки нівелюється бажанням. Останнього якраз у ФК «Терново» не бракувало.

Перший тайм видався доволі цікавим та видовищним. У воротах команд на двох побувало аж 5 м’ячів. Чотири до свого активу записав «Львів». Одного разу забив Нич, ще був гол від Шини, а також дубль від гравця на перегляді. Закарпатці відповіли ефектним голом з середини поля, коли воротар Костик не надто вдало зіграв на виході, а Чонка був точним з далекої відстані. 

У другій половині гри голів було менше. Наставник «Львова» Віталій Шумський вдався до більш експериментального складу, аніж у таймі першому. Скоріш за все, через це у діях «городян» інколи виникали непорозуміння. Заключний гол у зустрічі забив Ременяк на 85-ій хвилині. Підсумок – перемога від львів’ян з рахунком 5:1. Варто відзначити гру воротарів Тернова, які відстояли по одному тайму, і демонстрували самовіддану гру у рамці.

Склад «Львова» у 1 таймі: Костик, Якімець, Крушинський, Махмутовіч, гравець на перегляді, Сабіно, Брікнер, Шина, Ернест, гравець на перегляді, Нич

Склад «Львова» у 2 таймі: гравець на перегляді, Грисьо, Романчук, Лобай, Міхоубі, Ременяк, Казлаускас, гравець на перегляді, Топчій, гравець на перегляді, Захарків

«Якщо робити якісь висновки опісля нашого другого підготовчого збору, то можу сказати, що все, по суті, минуло так, як і планувалося. Найголовніше те, що ми усі разом зібралися та потроху повернулися до робочого ритму. Важливо також, що жоден з хлопців не отримав травми. Ми переглянули декілька потенційних новачків на ділі. З деякими із них підпишемо контракт. Загалом, усе добре», – підсумував закарпатський етап підготовки «Львова» наставник команди Віталій Шумський.
 
24 січня зранку львівська команда вилітає до турецького Белека, де проведе заключні збори напередодні відновлення офіційного сезону.
Пресслужба ФК "Львів"
Гол Чонки дивіться з 30 хв. відео.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 988 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: