Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «Минай» провів перший спаринг
00:02
ФК «Минай» провів перший спаринг
Новачок обласного чемпіонату активно готується до старту сезону.

ФК «Минай» провів перший спаринг Сьогодні, 3 лютого, на стадіоні «Камелот», що в селі Камяниця, відбулась контрольна зустріч між ФК «Минай» та ФК «Говерла» U-19. Для дебютанта обласних змагань це перший вихід на футбольне поле у цьому році. Ужгородські юніори у суботу, 30 січня, відіграли товарняк з ФК «Ужгород» і поступились 3:0.

Після короткої розминки, команди розпочали гру на штучному полі. М'яч швидко переміщався по полю, без затримок. Зелено-білі намагались більше контролювати, однак це їм не завжди вдавалось, навіть на своїй половині, через високий пресинг суперника. А в декількох моментах, втрата м’яча біля своїх володінь призводила до загострень біля воріт Погоріляка.

Майже весь матч точилась рівна боротьба. Було помітно, що для «Минаю» це перша гра і зіграність бажає бути кращою. Однак індивідуальна майстерність більш досвідчених гравців була важливим фактором у спробах пробитись до чужих воріт.

Перший тайм (команди грали по 40 хвилин) закінчився без голів. Валентин Слюсар у перерві повністю змінив склад, тоді як «Минай» вніс поодинокі корективи.

У другій половині гри виникало вже більше ударів біля обох воріт. Першими вдалось забити юніорам, на 60-ій хвилині відзначився Іван Варваринець, який точно пробив з 13 метрів. Через п’ять хвилин Костянтин Багрій вивів Микуляка на одного воротаря і Владислав зрівняв рахунок.

Біля протилежних воріт Андрій Філіп та Владислав Галац змусили декілька разів вступити в гру Владислава Хмельовського. За чотири хвилини до фінального свистка підопічні Миколи Гібалюка забили переможний гол. Михайло Дудаш відібрав круглого на чужій половині поля і відпасував п’яткою на Багрія, який вийшов віч-на-віч з голкіпером з доволі гострого кута і впевнено реалізував свій момент. 2:1.

Після матчу тренер ФК «Минай» Микола Гібалюк відповів на декілька запитань:

- Як оціните перший матч вашої команди? Чи виконали ваші підопічні установки на гру?

- Як для першої гри, то я залишився задоволений. Хлопці після 10 днів сильних навантажень, добре відпрацювали гру,  і я вдячний їм за це. По початку трохи розгубились, важко переходити із залу на велике поле. Але в кінці першого і в другому таймі вже стало виходити те, що ми говорили до гри. Але ми допускали дуже багато помилок у простих ситуаціях.

- Чи вдалося підтянути фізичну готовність гравців за півтора тижні? Чи вносили корективи у тренувальний процес у зв'язку із участю у Зимовій першості?

- Важко підтягнути фізичну форму за 10 днів, ми над цим працюємо кожне тренування. Ні, ми не змінювали тренувальний процес. Ми через зимовий кубок будемо і далі готуватися до чемпіонату.

- Чи вже завершили селекцію? Після переглянутого першого матчу, побачили які позиції потребують підсилення?

- Ні, селекція не закінчена, вона йде постійно, як і у всіх командах. А про позиції я не буду говорити, це було б не правильно по відношенню до тих гравців які є у нас.

- Перша гра у Зимовій першості з ФК Ужгород. Ви півсезону пограли у цій команді і мабуть знаєте всі слабкі сторони своєї екс-команди. Чи будете готувати тактику під суперника?

- Це вже не та команда. Там новий тренер, нові гравці.
 

ФК «Минай» - ФК «Говерла» U-19 2:1

Голи: Микуляк, 65, Багрій, 75 – І. Варваринець, 60.

Минай: Юрій Погоріляк, Едуард Нергеш, Віктор Чумак, Артем Пустовіт, Ігор Дзюбенко, Владислав Микуляк, Рудольф Балажинець, Яромир Лобода, Михайло Дудаш, Олександр Назаренко, Костянтин Багрій.
На заміну виходили: Владислав Хмельовський, Євген Мирончук, Сергій Сидоренко, Едуард Дзьоба, Артем Бицюк, Микола Гібалюк, Микита Браїла.   
Тренер - Микола Гібалюк.
 
Говерла: Андрій Черепко, Юрій Назаренко, Сергій Бобик, Василь Боднар, Владислав Галац, Руслан Гогерчак, Юрій Дрозд, Владислав Лебідь, Сергій Машталір, Стефан Федак, Олексій Шпак.
На заміну виходили: Володимир Дядюк, Іван Варваринець, Володимир Дуран, Вячеслав Пінковський, Дмитро Рацин, Андрій Філіп, Максим Минайленко.
Тренер - Валентин Слюсар.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1440 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: