Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Оболонь" потісняє середнянців з другого місця (ФОТО)
11:24
ФК "Оболонь" потісняє середнянців з другого місця (ФОТО)
"Оболонь" продемонструвала стовідсоткову реалізацію своїх моментів.

Хуст зустрів любителів гри мільйонів жаркою погодою, стовпчик термометра перевалив відмітку у 30 градусів, тож битва за друге місце обіцяла бути жаркою в прямому і переносному значенні.

Обидва тренери мають стабільно зіграний стартовий склад, тож якихось змін не передбачалось.

Середнянці розпочали гру з схемою в три захисники, яка зараз популярна в Італії. Відразу ж гості пробують встановити контроль над м’ячем і намагаються прориватися до володінь Драгули. Після першої десятихвилинки підопічна Іваниці марнують дві стовідсоткові нагоди відкрити рахунок: спочатку Бандурович відірвався від опікуна і вискочив практично на побачення з голкіпером та пробив занадто сильно вище воріт, ще через 5 хвилин Кручаниця, Бандурович і Пахомов втікають в контратаку та довести її до акцентованого удару не вдалося - Денис б’є знову ж таки над перекладиною.

"Оболонь" продемонструвала стовідсоткову реалізацію своїх моментів і в одному з небагатьох небезпечних моментів біля воріт Славіка, зуміла вижати максимум. Після подачі зі штрафного з лівого флангу, захисники гостей не вгледіли на дальній стійці за Микуляком і той головою забиває єдиний в матчі гол. Гості були близькими до того, щоб одразу зрівняти, під час атаки другим темпом Ряшко знаходить передачею на краю штрафної Шукаля і той розстрілював воротаря та м’яч просвистів біля дальньої дев’ятки.

Друга половина першого тайму, як в принципі і друга сорокап'ятихвилинка пройшла під акомпанемент гостей, які намагалися перебігати господарів, та захист хустян, як і вся команда вцілому, діяли злагоджено не допускаючи провалів на своїй половині поля. Команді з Середнього бракувало фантазії та ідей для створення якихось передумов для голу, та і поборотися в передній лінії нікому, Віктор Микуляк, Василь Пилип та Віталій Міллер зіграли сьогодні вище всяких похвал, виходячи переможцями в багатьох єдиноборствах.

Тож оболонці зуміли перервати переможну серію Іваниці у керма середнянців. Зігравши по результату, більшу половину гри відбиваючись від наступів гостей, Хуст піднімається на другу сходинку. Амбіційні плани "Середнього" аж ніяк не відповідають показаній сьогодні грі та результату.

Арбітр: Михайло Лялюк
Асистенти: Петро Котубей, Віталій Резниченко.
Делегат: Василь Попович.
Кількість глядачів: 150. Температура: +32.

«Оболонь» Хуст – Середнє 1:0

Гол: Микуляк, 22.

Оболонь: Віктор Драгула, Сергій Панця (Тарас Форкавець, 82), Віктор Микуляк, Юрій Фотан, Віталій Міллер, Микола Вурста, Олександр Браєр, Ярослав Мадяр Антон Вайнарух, 69), Микола Росоха (Роман Воучок, 46), Василь Пилип, Ігор Пилип.

Тренер: Юрій Мовчан.

Середнє: Юрій Славік, Роберт Смокоровський, Юрій Шукаль, Віктор Чумак (Василь Пиняшко, 46), Володимер Лисаченко, Мирон Гулович (Крістіан Сегедій, 57), Михайло Крьока, Віктор Ряшко, Денис Пахомов (Чобо Кемень, 77), Іван Бандурович, Василь Кручаниця (Віктор Симчо, 25)

Тренер: Михайло Іваниця.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 775 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: