Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Петрово" дискваліфіковано з кубку України серед аматорів
12:21
ФК "Петрово" дискваліфіковано з кубку України серед аматорів
ФК "Петрово" дискваліфіковано, а його місце в турнірній сітці посіла команда СКК "Демня" з львівщини.

Лише за добу до початку виїзного матчу 1/8 фіналу Кубку України серед аматорських команд оржівський "ОДЕК" дізнався, хто буде його суперником.

За результатом засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ААФУ ФК "Петрово" з Пийтерфолво Закарпатської обл. дискваліфіковано, його місце в турнірній сітці посіла команда СКК "Демня" з львівщини.

У Кубку України серед аматорських команд оржівський "ОДЕК", на правах фіналіста минулорічних змагань, в боротьбу за трофей вступає у 1/8 фіналу. До цього, решта команд грали "попередній" раунд.

Суперник команди з Рівненщини мав визначитись у двоматчевому протисятоянні ФК "Петрово" та СКК "Демня", саме перший колектив здобув перемогу на футбольному полі. Проте, львів'яни з'ясували, що суперники вели не зовсім чесну боротьбу та залучили до свого колективу кількох незаявлених гравців. Дане порушення регламенту проведення змагань призвело до того, що Контрольно-дисциплінарний комітет ААФУ дискваліфікував команду "Петрово", і до 1/8 фіналу Кубку потрапила команда СКК "Демня". Тож саме з колективом з Миколаївського району Львівської області зіграє "ОДЕК".
Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1161 | Додав: Лобда | Теги: ФК Петрово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: