Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Поляна" - володар кубка Закарпаття 2014 року
21:55
ФК "Поляна" - володар кубка Закарпаття 2014 року
Свалявці втретє поспіль завойовують кубок Закарпаття.

Свалявці втретє поспіль завойовують кубок Закарпаття.

Фінального матчу вболівальники чекали більше манни небесної. І не даремно, зустрічались ж бо два гранди регіонального футболу: «Поляна» та «Середнє».

Це була справжня битва, у хорошому значенні цього слова, яку вперше обслуговували шестеро арбітрів – еліта краю (четвертим рефері був Ярослав Козик – арбітр ФІФА). Вперше вони працювали з радіогарнітурою. Вищий пілотаж. У підсумку 10 жовтик картох, одна червона.

Фінал був вартий перегляду. «Поляна» зі стартового свистка показала хто газда на полі. Підопічні Кондрі грали першим номером і без особливих труднощів завоювали центр поля.

«Середнє» обрало тактику від захисту і сподівалось на контрвипади. Останні були гострими, але не більше. Не вистачало команді Вадима Дьордя характеру. Як наслідок, полянці добряче попсували нерви Юрію Славіку у першому таймі, щоправда гол забити так і не змогли. Принаймні, у першому.

Перерва пішла на користь гостям, вони ніби повірили себе. Більше того, на руку їм зіграло вилучення Оржеховського. Здавалося б, полянці не втримають захисні редути у меншості. Втримали і навіть забили. Це була 67 хвилина матчу. Кутовий у виконанні Роберта Гегедоша і гольове відчуття захисника Олександра Пакоша зробили свою справу. Це був гол Юрія Славіка, кіпер ж бо прогавив власний воротарський майданчик, з лінії якого пробивав Сашко.

«Поляна» могла подвоїти свою перевагу. Забракло фарту. Фінальний свисток і господарі втретє поспіль завойовують кубок області. Емоції вболівальників били через вінця. Трофей ж бо назавжди збереже прописку в мальовничому селі.

ФК "Поляна" - ФК "Середнє" - 1:0

Гол: Пакош, 65

Вилучення: Оржеховський, 39

ФК "Поляна": Лютнянський - Кохан, Чубірко, Пакош, Куделко, Береш - Гегедош, Реплюк, Оржеховський, Горський, Масарик.

ФК "Середнє": Славік - Гулович, Лисаченко, Чумак, Пахомов - Крьока, Шукаль, Пиняшко, Бандурович, Ковтан, Кручаниця.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1310 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 777  
0
Тарас ті пакувати будеш рюкзак із Бийгані

1 Тарас  
0
Середнє реально мертвезне, не знаю шо там вони тренірувалися 3 місяці, но даже в більшості півтора тайма, плю до того шо суддя їх цімбор із Ужгородського району. і то реально нічого не змогли.... Дьордь, майже будеш пакувати рюкзак!

الاسم *:
Email *:
كود *: