Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК "Ромочевиця" - володар Кубку Мукачівського району
15:58
ФК "Ромочевиця" - володар Кубку Мукачівського району
1 липня на стадіоні «Ф. Медвідя» Н. Давидково відбулися фінальні матчі розіграшу Кубка Мукачівського району з футболу.

ФК
1 липня на стадіоні «Ф. Медвідя» Н. Давидково відбулися фінальні матчі розіграшу Кубка Мукачівського району з футболу, в яких зустрілися юнацькі команди ФК «Ключарки» - ФК «Ромочевиця», а серед дорослих ФК «Ромочевиця» - ФК «В. Лучки».
 
Першими на поле вийшли команди юнаків ФК «Ключарки» - ФК «Ромочевиця». Юнаки ФК «Ключарки» закінчили перше коло цьогорічного Чемпіонату району на мажорній ноті та очолили турнірну таблицю. В свою чергу юнаки ФК «Ромочевиця» по завершенню першого кола Чемпіонату посідають четверту сходинку демонструючи змістовну гру. Тож матч обіцяв бути цікавим та напруженим.
 
Гра розпочалася атаками футболістів ФК «Ромочевиця», і вже на першій хвилині гри Крегул Олександр розпечатав ворота голкіпера ФК «Ключарки» Чайки Володимира – 1:0. Але вже через 5 хв нападник ФК «Ключарки» Мозер Віктор відновив рівновагу у матчі реалізувавши гольовий момент. На 10 хв Ходоровський Василь красивим ударом зі штрафного вивів вперед свою команду – 2:1. Вихованці тренера Решка Мирослава продовжили натиск на ворота голкіпера ФК «Ромочевиця» Рибаченко Володимира і на 15 хв. один з кращих бомбардирів Чемпіонату Мозер Віктор зробив дубль у матчі і довів рахунок до 3:1. На 30 хв гравець ФК «Ромочевиця» Бабидорич Віталій намагаючиль вибити шкіряного зрізав м’яч у власні ворота – 4:1. Другий тайм пройшов у рівній боротьбі але всі намагання обох команд змінити рахунок у матчі були марними – остаточний рахунок матчу 4:1 на користь ФК «Ключарки».
 
Чисельні уболівальники, які зібралися цього дня на фінальний матч ФК «Ромочевиця» - ФК «В. Лучки» стали свідками гострої, безкомпромісної боротьби, яка тримала в напрузі як гравців, так і глядачів до останньої хвилини матчу. Гострі гольові моменти виникали біля воріт обох команд. На 22 хв матчу під час однієї з атак «великолучківців» у штрафному майданчику суперника змусили захисників грубим прийомом зупинити атаку, - арбітр матчу без вагань показав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті чітким ударом реалізував Варга Юрій – 1:0.
 
Гравці ФК «В. Лучки» і надалі продовжували натиск на ворота своїх суперників, але на 42 хв допустившись помилки в захисті дали змогу гравцю ФК «Ромочевиця» Балозі Юрію завдати удару по воротах Кіш Владислава – 1:1.
 
У другому таймі гравців В. Лучок наче підмінили. Вони віддали ініціативу своїм суперникам, які мали можливість змінити рахунок в матчі, але Піняшко Юрію та Кізимі Євгену бракувало майстерності та досвіду. В кінці гри, на 81 хв матчу гравець ФК «Ромочевиця» Печора Микола красивим дальнім ударом за меж штрафного майданчику ввігнав шкіряного у правий верхній кут воріт – 2:1. Всі намагання гравців ФК «В. Лучки», які всіма силами намагалися відігратися, до результату не привели.
 
Після матчів відбулася церемонія нагородження, у якій взяли участь голова Федерації футболу Мукачівського району Алмашій Тарас Павлович, його заступник Шварц Віктор Людвикович, голова Мукачівської районної державної адміністрації Гайдай Сергій Володимирович та заступник голови Богів Олександр Ярославович, начальник відділу молоді та спорту Мукачівської районної державної адміністрації Корж Олександр Олександрович.
 
Спочатку за успішний арбітраж фінальних матчів нагородили грамотами та суддівською формою бригаду арбітрів у складі Руслана Проценко, Івана Мондика та Любов Куніну.
 
За особистий внесок в розвиток та популяризацію футболу в Мукачівському районі Гайдай С.В. відзначив подяками голів сільських рад та футбольних меценатів.
 
Зрештою Федерацією футболу Мукачівського району було визнано і нагороджено грамотами та пам’ятними призами кращих гравців юнацьких команд Ходоровського Василя (ФК «Ключарки») та Бабидорича Віталія (ФК «Ромочевиця»), а серед дорослих – Варгу Юрія (ФК «В. Лучки») та Богдана Максима (ФК «Ромочевиця»). Команди-фіналісти розіграшу Кубка були нагороджені дипломами та м’ячами, а гравці грамотами та медалями. Команди-переможниці нагороджені кубками, дипломами та м’ячами, а гравці – грамотами та золотими медалями.
Федерація футболу Мукачівського району
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 936 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: