Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК «Руське поле» - володар зимової першості Тячівського району
13:35
ФК «Руське поле» - володар зимової першості Тячівського району
У Тячеві, 24 березня, на стадіоні ім. Л. Бийреша став відомий переможець кубка зимової першості Тячівського району.

У Тячеві, 24 березня, на стадіоні ім. Л. Бийреша став відомий переможець кубка зимової першості Тячівського району.

Участь у спортивному дійстві взяли представники Тячівської районної державної адміністрації, зокрема керівник апарату райдержадміністрації Дмитро Онуфрій та завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Василь Герчак.

В цілому у чемпіонаті прийняли участь 14 команд з різних населених пунктів Тячівщини, які були розділені на 3 групи, матчі проходили на стадіонах селищ Буштина, Дубового та села Бедевля. Переможці та другі місця груп вийшли в 1/8 фінала, і згідно їх результатів команди Дубового, Руського поля, Ганичів та Тячева дійшли до фінальних ігор. Отож довгоочікувана спортивна подія – фінал Зимової першості району 2014, зібрала на міському стадіоні 4 найкращі футбольні команди чемпіонату та їх вболівальникив, що підтримували своїх фаворитів впродовж всіх матчів.

У боротьбі за ІІІ місце на полі зійшлись футбольні команди села Ганичі та міста Тячів, за результатами якого бронзовими призерами чемпіонату з рахунком 2:1 став СК «Тячів». Та найцікавішим виявився фінальний матч чемпіонату за І та ІІ місця, в якому позмагались команди Руського поля та Дубового. В результаті напруженої боротьби впевнену перемогу та звання чемпіонів зимової першості району з футболу з рахунком 4:0 здобула ФК «Руське поле», заслужене срібло дісталось ФК «Карпати» з Дубового.

По завершенню фінального матчу відбулась церемонія нагородження, в рамках якої Василь Герчак виступив з вітальним словом, подякував футболістам від імені районної державної адміністрації та від себе особисто за гарні емоції, які принесли матчі зимової першості 2014 шанувальникам футбольної гри, побажав їм подальших спортивних досягнень та вручив пам’ятні нагороди та грамоти кращим гравцям чемпіонату. Зокрема у номінації «Кращий захисник» перемогу здобув представник ФК «Карпати» (Дубове) Матей Михайло, «Кращий півзахисник» - Вощинець Владислав (СК «Тячів» (М. Тячів), «Кращий воротар» - Габор Михайло (ФК «Руське поле» (с. Руське поле), «Кращий нападник» - Фіцай Микола (ФК «Ганичі» (с. Ганичі).

А переможні кубки та грамоти команди мали честь отримати з рук ветеранів футболу Тячівщини, зокрема їх вручили Талапко Степан, Міхай Анатолій, Бойко Іван та Руснак Іван.

Джерело

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1137 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: