Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «Середнє» прогнозовано виходить до півфіналу (ФОТО, ВІДЕО)
20:51
ФК «Середнє» прогнозовано виходить до півфіналу (ФОТО, ВІДЕО)
Долю поєдинка вирішив один єдиний гол забитий зі стандарту.

Долю поєдинка вирішив один єдиний гол забитий зі стандарту.

Підопічні Вадима Дьордя, зробивши комфортний заділ у першому матчі, вийшли практично основним складом і в повторному поєдинку.

А от команда Юрія Мовчана їхала відстоювати честь клубу.

ФК "Середнє" відкрив футбольний сезон на домашньому красені-стадіоні. До слова, газон вдало перезимував і виглядає у прекрасному стані.

Матч обслуговував арбітр Михайло Митровський. Як і прийнято для господарів, червоно-білі розпочали гру жвавіше. Але досить швидко ініціативою заволоділи гості. І саме вони завдали перших, хоча й не влучних, але ударів по воротам.

Перший небезпечний момент у матчі стався на 20 хвилині біля воріт Костюка. Після подачі з кутового нападник оболонців завдав удару головою, чим спричинив пожежу у чужому карному майданчику, але голкіпер зумів розібратись і відбив шкіряний снаряд подалі від власних воріт. Одразу ж після цього досвідчений Олександр Браєр майстерно пробивав щічкою, але йому забракло точності.

Середнянці змогли вирівняти гру, і м'яч вже частіше тримався у їхніх ногах. Молодий Мирон Гулович, обігравши двох гравців по центру, віддав на вільного Василя Пиняшка, а той, довго не розмірковуючи, пробив із 20 метрів. Приклався 7 номер щосили, але Бучок був на місці.

Щонайменше дві стовідсоткові нагоди «запоров» Євген Ференцик. Нападник червоно-білих у першому моменті вийшов віч-на-віч з голкіпером та переможцем цієї дуелі був воротар, далі круглий знову відскочив до Євгена проте на цей раз перекладина підстрахувала стража воріт.

В середині першого тайму перспективну атаку зіпсував Пиняшко: виходячи 3 в 2, півзахисник віддав незручну передачу партнеру, чим пригальмував атаку, як наслідок - партнери хустян встигли повернутись до захисту.

Ще у першому таймі коуч середнянської команди вирішив внести корективи у дії споїх підопічних, замінивши нападника Кручаницю та випустивши Вишневського. Проте особливих дивідендів це їм не принесло.

А от Ференцик продовжував займатись марнотрацтвом, коли Бандурович чудовим пасом у розріз вивів на вбивчу позицію нападника - Євген знову влучив у голкіпера.

Підсумував сухий перший тайм удар Пиняшка, де м'яч полетів у сантиметрах над поперечиною.

Другий тайм розпочався із замін господарів: замість нападника Ференцика вийшов В'ячеслав Ковтан, що, до слова, принесло свої результати.

Варто відмітити, що гра проходила коректно, єдине попередження у матчі отримав захисник "Середнього" Мирон Гулович.

Ужгородській команді у завершальній стадії постійно бракувало точно удару.

Але, все ж таки, кількість змогла перерости у якість. Результат принесли штрафний удар та індивідуальна майстерність Івана Бандуровича. Денис Пахомов з флангу віддав у центр на Ковтана, нападник, вдало підставивши корпус, зумів заробити перспективний стандарт біля лінії штрафного майданчика. До м’яча підійшов Іван, який потужно пробив по воротам, голкіпер поглядом провів шкіряний снаряд – 1:0.

Неоднозначний епізод стався на 67 хвилині матчу, коли у боротьбі в карному майданчику "Середнього" чіпляли за ноги нападника "Оболоні", але арбітр розцінив епізод як ігровий момент.

В середині другого тайму обидва наставники зробили серію замін. Як і в одній, так і в другій команді на поле вийшли молоді гравці аби набратись досвіду, адже долю матчу було вирішено.

Фінальний свисток просигналізував впевнену перемогу «Середнього» із загальним рахунком 4:0. Підопічні Вадима Дьордя у півфіналі кубка зустрінуться із ФК «Карпати» Воловець.

«Середнє» - «Оболонь» 1:0 (перший матч 3:0)

«Середнє»: Костюк – Гулович, Шукаль, Лисаченко, Пахомов Д. - Крьока, Бандурович, Пиняшко, Кемень, Кручаниця, Ференцик

Тренер: Дьордь Вадим

«Оболонь»: Бучок – Панця, Микуляк, Міллер, Фотан – Браєр, Вурста, Пилип, Мадяр, Росоха, Горба.

Тренер: Мовчан Юрій

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Яромир Лобода









Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1033 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: