Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Середнє" розпочинає футбольний рік з перемоги
20:34
ФК "Середнє" розпочинає футбольний рік з перемоги
Відбулась товариська зустріч між командами Середнього і молодіжного складу "Волині".

Товариська зустріч між командами "Середнього" і молодіжного складу "Волині", яка вже стала традиційною в зимове міжсезоння, розпочалася з хвилини мовчання, щоб вшанувати пам'ять про загиблого напередодні бразильця Майкона екс-гравця "Волині".

Гравці розпочали гру дуже жваво, і вже на 3-ій хвилині середнянці в своїй лише другій атаці відкрили рахунок у матчі. Швидкісна контратака завершилася переводом на правий фланг звідки послідувала передача від Пиняшка, воротар не вдало вийшов з воріт, тож Кручаниці не важко було влучити в пусту рамку воріт. Впродовж всього першого тайму перевага у володінні м’ячем була на стороні лучан. Вони намагалися проводити швидкі атаки, але комбінувати їм вдавалося лише в середині поля. Захист господарів діяв практично без збоїв. Гострота у воріт "Волині" виникала лише після стрімких контр випадів, які розганяли Бандурович, Кемень, Пиняшко і Кручаниця.

Друга половина гри розпочалася так само, як і перша - з швидкого голу. В карному майданчику "Середнього" був збитий один з молодих нападників гостей, як результат – пенальті, який реалізовали луччани. Після того, як рахунок став рівним гра дещо заспокоїлася, йшла в’язка боротьба переважно в центрі поля. Впродовж всього 2 тайму тренери випустили на поле всіх запасних гравців, які були в обоймі. Одна з таких замін і зіграла на користь господарів. Це В'ячеслав Ковтан, який ще декілька місяців тому виступав за "Сокіл" з Кінчеша, на 69 хвилині вдало виконав штрафний метрів з 30 по центру воріт, точно поціливши гарматним пострілом під перекладину. Такі голи вже стали візитною карточкою цього габаритного гравця атаки. До кінця гри рахунок вже не змінився, більш досвідчені гравці довели гру до переможного завершення, не давши створити біля своїх воріт нічого небезпечного.

Тренери дублерів після цієї гри дістали багато питань, які вони будуть вирішувати впродовж подальшого тренувально-підготовчого процесу. А команда з Середнього з хорошим настроєм з наступного тижня стартує в зимньому розіграші обласного кубку.

ФК "Середнє" – ФК "Волинь" Луцьк (дубль) 2:1

Голи: Кручаниця 3’, Ковтан 69’ – 48’ (пен.)
Тарас Галушка





Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 920 | Додав: Лобда | Теги: ФК Середнє | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: