Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Севлюш" мінімально долає "Середнє" (ФОТО)
11:32
ФК "Севлюш" мінімально долає "Середнє" (ФОТО)
У першому півфінальному поєдинку ФК «Севлюш» виграв ФК «Середнє» з рахунком 1:0.

ФК
Протистояння між цими командами обіцяло бути видовищним. Щонайменше тому, що усі попередні етапи Кубка області за участі виноградівської команди, та «Середнього» були багатими на забиті м'ячі. Але з перших хвилин матчу стало зрозуміло – команди гратимуть обережно. Що й робили протягом 90 з лишком хвилин.
 
Перший удар по воротах вдалося організувати гостям на 3-ій хвилині. Мирон Гулович увійшов у штрафну, та отримав навісну передачу від партнера праворуч. Трохи підлаштувавшись під удар, Мирон пробив низом. Але кіпер удар парирував. Далі гра проходила за нічийним сценарієм. М'яч постійно переходив від однієї команди до іншої, але до ударів справа не дійшла, аж до 19-ої хвилини.
 
Рацин пробігаючи з м'ячем ліворуч навісив точно на Горського. Останній замкнув головою, але трохи неточно.
У виноградівців перші 45 хвилин пройшли без небезпечних атак. Хоч м'яч команди тримали порівну, все ж гольових нагод у середнянців було більше.
 
У другій 45-хвилинці перші атаки знову за гостями. На 48-ій хвилині Гулович щосили пробив з лівого флангу, але кіпер у цьому епізоді врятував команду.
 
Кілька хвилин потому господарям вдалося притиснути Середнє біля своїх воріт, але до удару по воротах справа не дійшла. Гостям навіть вдалося вирватися у контратаку, де ударом з-за меж штрафної відзначився Дрозд. Але кіпер нейтралізував небезпеку.
 
Решту часу кращу гру вже демонстрували господарі. Під вигуки вболівальників на 60-й хвилині Денис Ребрик прориваючись праворуч вирішив пробити з-за меж карної площі. М'яч летів точно у верхній кут воріт. Але воротар у стрибку намертво зафіксував м'яч.
 
На 63-й хвилині знову Виноградів у атаці. Цього разу Михайло Чедрик отримав пас із глибини, і пробив із гострого кута ліворуч. М'яч щоправда влетів у сітку із зовнішнього боку воріт. Дві хвилини потому гості організували швидку атаку, де навіс з лівого флангу на Шведюка закінчився неточним замиканням мимо воріт.
 
Все ж, на 77-й хвилині, виноградівці зуміли втілити ігрову перевагу у забитий м'яч. Після подачі з кутового від Мешка, першим до м'яча дійшов Микуляк, який впритул, п'ятою вгатив по воротах. 1:0.
 
«Середнє» решту часу намагалося виправити ситуацію. Але севлюшці вміло оборонялися, не підпускаючи гостей до меж штрафної.
 
У підсумку, кубковий матч відповідь виноградівський «Севлюш» розпочне із гандикапом в один м'яч.

 
Арбітр: Михайло Райда
Асистенти арбітра: Михайло Лялюк, Тарас Шопа
Делегат: Іван Староста
 
ФК «Севлюш» - ФК «Середнє» 1:0
 
Гол: Віктор Микуляк, 77
 
ФК «Севлюш»: Гринишин, Вайда, Ломага, Микуляк, Чумак, Ковтун (Мешко, 56), Вашкеба, Бандурович, Реплюк, Чедрик (Ковня, 73), Ребрик.
Запасні: Славік, Орос, Жуков, Чейпеш, Котляр;
Тренер - Іван Білак.
 
ФК «Середнє»: Кучінка, Ковчар, Кундрик, Котьо, Горський, Дрозд, Бако (Хоменко, 68), Шведюк (Русин, 81), Гулович (Міклош, 74), Рацин, Качур (Якима, 63);
Запасні: Костюк;
Тренер - Василь Варга
Мартін ТУРКАЛО
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1627 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: