Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Ужгород" буде підсилюватись
22:29
ФК "Ужгород" буде підсилюватись
Команда обласного центру розпочинає підготовку до другого кола чи не найпізніше за всіх учасників – 9 серпня.

ФК Наставник чемпіона Іван Шанта зазначає: кожна невдача має своє пояснення. Ось і дві нічиї та поразка – не якась магічна фатальність, а елементарна втома футболістів: «Вибули Горський, Добровольський, Котьо, а за короткої лави запасних гравці «основи» банально «підсіли». Адже якщо в Зимовій першості й Кубку області пропустили декілька м’ячів, то в чемпіонаті – уже два десятки. Тим більше, що останньому на «Ужгород» усі суперники неабияк налаштовувалися. Звичайно, виграли б у «Спартакуса», акценти аналізу в першому колі були б іншими. Однак виснажилися, бо в цілому зіграли близько 40 ігор. Десь і не пощастило, як у згаданому матчі із земляками, тому дещо «змазали» проміжну кінцівку змагань і поки другі».

На думку тренера, за чемпіонський титул у другому колі змагатимуться не лише «Ужгород» і «Севлюш». До них можуть приєднатися ще два суперники. До прикладу, «Минай». Або ж «Дийдо». Та й, приміром, «Берегово» чи «Оболонь» щонайменше хоч у кого можуть відібрати очки. Є ж і інші сильні команди. Отож «Ужгород» налаштовуватиметься на ігри другого кола по-серйозному. Буде враховано помилки, допущені до «екватора», ведуться перемовини з кількома гравцями. Згоди їх на перехід поки немає, але за день-два усе вирішиться. Потрібно підсилювати не лише ланку захисту, зважаючи на велику кількість пропущених м’ячів, а й напад. Навіть при кількох кращих бомбардирах першого кола в колективі. Адже на заміну повинні виходити рівноцінні гравці. Поки ж змін немає, лише один Скунзяк продовжить кар’єру деінде.

До початку другого кола «Ужгород» працюватиме в режимі триразових тренувань і за рахунок перших кількох ігор планує набрати оптимальної форми. Благо, розпочинати доведеться з ФК «Тячів». Легше буде «входити» в чемпіонат. І хоч перший матч на виїзді, та все ж із аутсайдером легше стартувати, а не з кимось із безпосередніх конкурентів за медалі.

Рецепт же успіху в другому колі І.Шанта бачить просто: по максимуму вигравати вдома, особливо з «Минаєм» і «Севлюшем», та якнайбільше очок брати на виїзді. Як же воно буде насправді, його величність Футбол усе «покаже».
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1771 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: