Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » ФК "Ужгород" посилює захист екс-олександрійцем
17:13
ФК "Ужгород" посилює захист екс-олександрійцем
20-річний оборонець у складі головної команди обласного центру планує зіграти вже в наступному матчі із «Оболонню-2»

ФК
Владислав Шкіндер – 1998 року народження. Амплуа – центральний захисник.
 
Професійна кар’єра:
 
2016-2017 рр. – ФК «Олександрія (U-19)»;
 
2017-2019 рр. – ФК «Олександрія (U-21)».
 
Екс-оборонець «Олександрії» до «Ужгорода» перейшов на запрошення директора клубу Вадима Дьордя у статусі «вільного агента». Позаяк, нагадаємо, трансферне вікно завершилось на початку вересня. Владислав не приховує – довго не вагався і погодився майже миттєво. «Знаєте, чемпіонат у розпалі. Більшість команд майже укомплектовані. Тим більше, я не знімаю з неба зірок, потрібно реально дивитися на речі. «Ужгород» – молода, амбітна команда, яка з кожним матчем прогресує. У ній відповідно можеш прогресувати і ти. Та й запрошень не було Бог знає скільки. Тому я власне і тут. Коуч Василь Варга пильно спостерігав за мною упродовж тижня на тренуваннях, відтак тренерським штабом було прийнято рішення підписати зі мною професійний контракт», – зазначив центральний захисник «Ужгорода».
 
Владислав Шкіндер вірить, що тренер довірить йому місце в основі уже в наступному матчі із «Оболонню-2». Такі сподівання аж ніяк не пов’язані із завищеною самооцінкою хлопця. Справа у тому, що одразу двоє оборонців «Ужгорода» в лазареті. Мова про травмованого Станіслава Котьо й Олександра Ковчара, який ніяк не може «вийти» з хвороби. «Звісно, я хотів би зіграти уже в наступного матчі. Хтось скаже, що я не до кінця готовий, бо мало часу провів в обласному центрі Закарпатті, мало тренувався з «Ужгородом». Але повірте, я знаю свою роботу на полі і, якщо Василь Варга усе ж довірить мені місце в основі, я його не підведу» , – продовжує Владислав.
 
Олександрійського новачка добре сприйняли у новому колективів. Хоча із двома гравцями: Сергієм Машталіром та Юрієм Дроздом уже доводилось зустрічатись на футбольній арені. Було це правда у дитячо-юнацькій футбольній лізі України. «Загалом дуже дружній колектив. У команді панує хороша аура. Є досвідчені й молоді виконавці. Керівництво клубу створило усі умови для тренувального й ігрового процесів. А футбольні поля взагалі ідеальні. Я знаю, що перед командою не стоять завдання-максимум – підвищитись у класі. Але, повірте, особисто я докладу усі зусилля, аби допомогти команді прогресувати і відповідно вийти до Першої ліги Чемпіонату України», – переконаний Шкіндер.
 
Владислав мріє, зрештою, як і кожен свідомий футболіст, стати гравцем Національної. А ще, захищаючи кольори рідного клубу, поборотись у Лізі Європи чи то навіть Чемпіонів. А по життю – просто залишатись Людиною. «Знаєте, я не маю німба на голові, тож думаю цілком реалістично. Кому б не хотілося зіграти в елітному клубу на елітній арені? Чи хто з українців не прагне одягнути екіпірування жовто-блакитних. Мріють усі, але вдається одиницям. Тому, в першу чергу, потрібно багато працювати на тренування, бути самовідданим і під час ігор. А ще не забувати про індивідуально роботу. А в житті мені хочеться давати хороший приклад молодому поколінню. Тобто робити правильні, чесні й корисні вчинки», – підсумував новачок «Ужгорода» Владислав Шкіндер.
 
Що ж, нам , у свою чергу, залишається виключно побажати центральному оборонцю вдалого дебюту й хороших ігор за нову команду.
 
Прес-служба ФК «Ужгород»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 680 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
"вийти" з хвороби (про Ковчара )
..................................................
шо ..."бухає" ?

الاسم *:
Email *:
كود *: