Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » ФК "Ужгород": Варга - in, Баб'як - out
13:26
ФК "Ужгород": Варга - in, Баб'як - out
Після завершення чемпіонату України серед аматорів на тренерському містку ужгородців відбулись зміни.

ФК
Головна команда обласного центру Закарпаття у минулому сезоні здобула новий досвід – спробувала свої сили у всеукраїнських аматорських змаганнях. «Ужгород» фінішував у середині турнірної таблиці, набравши 20 залікових пунктів. Керівництво клубу ще на старті чемпіонату озвучило наміри про підвищення у класі – наразі «Ужгород» завершив проходження атестації.
 
Після останнього поєдинку із коломийським «Покуттям» головний тренер «Ужгорода» Мирослав Бабяк подав у відставку. Поки-що екс-наставник не говорить про футбольні перспективи в іншому дорослому клубі. Однак, скажемо точно, він й надалі працюватиме з дітьми в ДЮФК «Олімп» (Мирослав Бабяк є засновником та президентом дитячо-юнацького футбольного клубу – авт.).
 
Сьогодні відбулось представлення нового головного тренера. «Ужгород» очолив Василь Варга – колишній коуч «Середнього». Новопризначений тренер поки не голослівний. «Наразі говорити – хто залишиться в команді я не готовий. Безперечно, підсилення потребує кожна ланка. Й аби достойно виступити у Другій лізі, одними закарпатцями не обійдешся. Збір ми розпочнемо з початку липня, а далі час покаже. Зміни в «Ужгороді» будуть однозначно, але все поступово», – зауважив головний тренер «Ужгорода» Василь Варга.
 
Віталій БІРОВЧАК,
Прес-служба ФК «Ужгород
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1256 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
1 Іван  
0
Я розуію в яку сторону рухається закарпатський футбол.А може не у тренеру справа?

الاسم *:
Email *:
كود *: