Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" познущався над Великим Березним
08:24
"Вітязь" познущався над Великим Березним
Відразу після матчу юнаків на поле вийшли основні склади команд ФК «Вітязь» Концгазо та ФК «Березний» Великий Березний.

Згідно турнірної таблиці фаворитом в цій зустрічі був «Вітязь», це і було помітно з самого початку гри.
 
Перший тайм розпочався з контролю м`яча з боку гравців з Концгазо. Вони відразу заволоділи територіальною перевагою і почали будувати свої атаки. Після декількох напівмоментів справа дійшла до голу. На 17-ій хвилині після скидки партнера Ковтан В`ячеслав головою відправив круглого в сітку воріт і тим самим відкрив рахунок у грі. Вже через хвилину Горняк Андріан скористався непорозумінням у діях Березнянського воротаря та захисника і в порожні ворота відправив м`яч в сітку. Господарі не зупинялись і вже на 24-ій хвилині довели рахунок до непристойного. Той таки Ковтан В`ячеслав продемонстрував прекрасні індивідуальні якості обіграв декількох опонентів і успішно реалізував вихід один на один з воротарем гостей Шоляком Любомиром.

Під кінець першого тайму «Березний» мав можливість скоротити відставання в рахунку. Після навісу з флангу Пеняк Анатолій опинився один перед воротами «Вітязя», але невдало прийняв м`яч і захисник господарів Богдан Будз відразу вибив круглого на кутовий.
 
Другий тайм проходив по такому ж сценарію як і перший, «Вітязь» атакує, а «Березний» обороняється. Хоча оборонні дії в гостей в цьому матчі були явно не найнадійнішими. Постійні провали в захисті, помилки при створенні штучного положення поза грою приносили голи у ворота воротаря Березнянців Шоляка Любомира. Спочатку Пребуш Віталій на 56-ій хвилині скористався помилкою воротаря гостей, який як слід не влучив по м’ячу і в результаті Віталій без труднощів відправив круглого в порожні ворота.

П’ятий і шостий гол команди «Вітязь» були дуже подібні. Спочатку Ковтан В’ячеслав на 58-ій хвилині успішно реалізував вихід один на один з воротарем противника, а потім те ж саме на 64-ій хвилині зробив Горняк Андріан. Згодом Горняк Андріан забив і 7-ий гол своєї команди. Він головою в порожні ворота замкнув навіс партнера по команді.

Ну і під кінець матчу знову ж таки Ковтан В’ячеслав вдало забив свій четвертий гол у цьому матчі реалізувавши вихід віч на віч з воротарем противника і тим самим встановив остаточний рахунок 8-0 на користь «Вітязя» із села Концгазо.

 
Арбітр : Дьордь Назар
Асистенти арбітри : Головей Еміл, Рогач Ян
Інспектор : Митровський Михайло
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Березний» В.Березний 8:0
 
Голи: Ковтан, 17, 24, 58, 90, Горняк, 18, 64, 71, Пребуш, 56.
 
«Вітязь» Концгазо : Костик О, Лович В, Селещук В, Будз Б, Ревта О, Пребуш В, Красношлик В, Горняк А, Бухарієв В, Ковтан В, Федак М.
Запасні : Ваш А, Михайловський В, Повхан С.
 
«Березний»: Шоляк Л, Тацак О, Сабов О, Веселовський В, Баник М, Пеняк А, Шевченко В, Рогач В, Словенський М, Пекар П, Савка М.
Запасні : Кирлик В, Сема Ю, Готра Д.
Панченко Артем
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1212 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: