Головна » Усі публікації » на Закарпатті » FSG тріумфує на дитячому турнірі FST Ukraine Cup
12:43
FSG тріумфує на дитячому турнірі FST Ukraine Cup
На минулих вихідних, 6-7 листопада, у спорткомплексі Зінедін відбувся дитячий турнір FST Ukraine Cup серед гравців 2011 р.н.

FSG тріумфує на дитячому турнірі FST Ukraine Cup На штучному полі спорткомплексу Зінедін відбувся відкритий дитячий турнір з футболу FST Ukraine Cup серед спортсменів 2011 р.н. 

У турнірі прийняло участь 10 команд: Zinedine-2012, Zinedine, ДЮФК Олімп, ОКДЮСШ ФСТ «Україна», FSG -2012, СДЮСШОР, Минай, ФК Бронька-Довге 2012, ДЮСШ Вільхівка та Мункач, які були поділені на дві групи по 5 команд. За підсумками запеклих баталій на груповій стадії пари півфіналів склали Zinedine – МФА Мункач та FSG-2012 – ФК Минай. 

У першому півфіналі з мінімальним рахунком перемогу здобув Zinedine 1:0, у другому поєдинку FSG-2012 переміг ФК Минай з рахунком 2:1.  

У матчі за третє місце Мункач здобув переконливу перемогу над ФК Минай 4:0. Фінальна гра порадувала глядачів цікавим протистоянням, але все ж фаворит турніру FSG-2012 здобув перемогу над  господарями Zinedine з рахунком 2:0. 

Тож підопічні Василя Ревти завойовують золоті нагороди, команда Роберта Смокоровського отримала срібло, МФА під керівництвом Тимура Білея здобуває бронзу.

В окремих номінаціях було відзначено гравців по амплуа:
 
Кращий воротар – Гаврош Максим (ФК Zinedin – 2012)

Кращий захисник - Шумило Андрій (ФК Минай)

Кращий півзахисник - Денисов Данило ( МФА Мункач)

Кращий нападник - Тирпак Арпад (ФК Zinedin)

Кращий бомбардир – Бровдій Віталій (ДЮСШ Вільхівка)

Кращий гравець - Беняк Крістіан (FSG -2012)

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 603 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: