Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбол без кордонів
19:42
Футбол без кордонів
У рамках проведення Міжнародного фестивалю «Дружба без кордонів» в суботу пройшли два турніри з міні – футболу.

Футбол без кордонів У рамках проведення Міжнародного фестивалю «Дружба без кордонів», в суботу на майданчику зі штучним покриттям загальноосвітньої школи села Гут, пройшли два турніри з міні – футболу.
       
У першому турнірі взяли участь юнацькі команди району, які за коловою системою розіграли звання переможців турніру. За результатами змагань перше місце посіла команда з Кідьоша, друге місце у юнаків з Бене. Бронзові нагороди вибороли юнаки з Великої Бийгані. Організатори турніру також визначили найкращих у двох номінаціях. Кращим воротарем визнано Бейло Деметера з Гуту, а кращим гравцем визнали Еріка Ярова з Малої Бийгані.
       
Після юнаків на футбольний майданчик вийшли ветерани. У цьому турнірі взяло участь чотири команди. Берегівщину представляла збірна району та ветерани з Великої Бийгані. Дві команди приїхали із-за кордону. Це ветерани міста Чоград з Угорщини та команда міста Дєрдєв з Румунії.
       
Перемогу серед ветеранів святкували футболісти з Великої Бийгані. Збірна Берегівського району посіла друге місце. Третє місце у представників Угорщини з міста Чонград. Кращим воротарем турніру визнано Барнабаша Сас із команди Дєрдєв, а кращим гравцем турніру став гравець Чонграда Імре Уйсас.
       
Всі учасники змагань окрім кубків та медалей отримали цінні призи від організаторів турніру.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 671 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: