Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбол заради благодійництва
12:32
Футбол заради благодійництва
В турнірі приймали участь 7 команд.

Під акомпонемент сильного поривистого вітру розпочався вже третій за ліком благодійний футбольний турнір "I Belive In U", який зібрав не так багато команд як хотілося б.

До участі в турнірі заявились вже традиційні учасники цих змагань УТЕІ КНТЕУ, «Тур», «Західний Вітер», «Аматор», «Фенікс», «Тамплієри» УВП та один новачок – «Фаворит». Варто зазначити, що змагання проходили на штучному майданчику в селі Минай, яке було надане за сприянням Владислава Лєнчика.

В турнірі приймали участь 7 команд, розділені на 2 групи, гравцями яких були як молоді (студенти, школярі), так і більш досвідчені футболісти. Кожна гра складалася з 2 таймів, тривалістю 10 хвилин. Команди які зайняли перші два місця проходили в півфінал, ними стали «Аматор», «Фенікс», «Тур» та «УТЕІ КНТЕУ».

У першому півфінальному поєдинку, довгий час утримувався рівний рахунок 1:1, однак в кінці студенти з інституту змогли вирвати перемогу у «Аматорів». Інший півфінал між «Феніксом» і «Туром» був менш рівним, оскільки перші одразу вирвалися вперед 3:0 і більше не дозволили скоротити рахунок менше як на 3 голи, як результат – 6:3.

У матчі за третє місце «невдахи» півфіналів «Аматор» переграв «Тур» з рахунком 5:3.

Фінал видався досить напруженим: ні одна з команд не хотіла поступатись, та «УТЕІ КНТЕУ» повів у рахунку і вже не втратив перевагу до самого завершення поєдинку, хоч Фенікс не здавався до останньої хвилини матчу – 3:2 і чемпіонство знову завойовує команда студентів «УТЕІ КНТЕУ».

Згодом чекайте анонсів наступних змагань "I Belive in U".

Тарас Галушка

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 793 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
2 Лобда  
0
знову означає, що одного разу вони ставали чемпіонами цього турніру

1 lol  
0
шо значить знову

الاسم *:
Email *:
كود *: