Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Радванка» та «Еко» сильнішого не визначили (ФОТО)
20:44
«Радванка» та «Еко» сильнішого не визначили (ФОТО)
У четвер, 2 липня, на стадіоні ЗОШ №7 відбувся матч 4-го туру чемпіонату Ужгорода між ФК «Радванка» та ФК «Еко».

У четвер, 2 липня, на стадіоні ЗОШ №7 відбувся матч 4-го туру чемпіонату Ужгорода між ФК «Радванка» та ФК «Еко».

Гра видалася по-справжньою бойовою. Команди не давали одна одній відпочинку впродовж усіх 90 хвилин. Не обійшлося й без суперечливих моментів, провокацій із боку обох колективів.

Старт матчу був повністю за футболістами «Еко». На 2-й хвилині Роберт Товт із власної половини поля точною дальньою передачею в стилі Андреа Пірло знаходить Євгенія Ференцика, який на всіх парах уривавався у карний господарів. Нападник червоних скористався непорозумінням голкіпера «Радванки», Славіка, і зі своїми захисниками й точним більярдним ударом із кількох метрів ставить шкіряного в дальній нижній кут.

Швидкий гол «Еко» ніяк не вписувався в плани підопічних Бучка. Такий різкий поворот подій у матчі змусив «Радванку» відмовитися від своєї тактики. Однак несподіваний атакувальний маневр ведення гри також не приносив жодних результатів. Атаки господарів часто завершувалися ще в центрі поля. Усе, на що спромоглися чорно-червоні протягом першої половини 45-хвилинки – дальній удар Віктора Жоффчака, котрому не вистачило точності.

Підопічні Товта, відсиджуючись на своїй частині поля, вичікували можливості, аби вдруге болісно «вколоти» суперника. На 11-й хвилині футболіст «Еко» Павло Кривка отримує розрізний пас із центру поля в карний господарів. Довго не роздумуючи, Павло підлаштовує м’яч під «робочу» ліву і гарматним ударом у дальню «дев’ятку» вдруге змушує Славіка витягати шкіряного із сітки воріт. 0:2 – стовідсоткова реалізація гостей створює підґрунтя для головної сенсації туру.

До 39-ї хвилини гра проходила без особливих моментів, допоки підопічні Бучка не відквитали один м’яч: Едуард Нергеш навішує до карного гостей, де шкіряний, унаслідок рикошету, «смачно» лягає на ногу Олександрові Зубаничу, котрий зльоту ставить «снаряд» під поперечку воріт Олександра Пуги. 1:2 – гол у роздягальню стає ковтком надії на позитивний підсумковий результат для «Радванки». Проте футбол буває примхливим і непередбачуваним. Відразу ж після того, як гості розіграли м’яч із центру поля, створили третю голеву атаку. І знову в епіцентрі подій – Кривка. Павло, отримавши м’яч поблизу карного господарів, на хорошій швидкості зміщується до центру й виходить на побачення зі Славіком. «Тринадцятка» «Еко» виграє дуель у кіпера, технічним ударом відправивши м’яч у кут воріт. 1:3 – ситуація для лідерів чемпіонату стає ще важчою.

Удругому таймі перший стовідсотковий момент «Радванка» змарнувала на 58-й хвилині. Автор першого гола у складі господарів, Зубанич, зрячим пасом виводить Анатолія Гаврилешка на побачення з Пугою. Анатолій, здавалось, був зобов’язаний переграти кіпера «Еко», однак пробив неточно.

Своєю чергою, підопічні Товта продовжували «виманювати» радванських футболістів на свою половину поля. Дочекавшись повної деконцентрації з боку господарів, гравці «Еко» вкотре вибігають у блискавичну контратаку. Кривка, отримавши м’яч на фланзі, знаходить на підступах до карного «Радванки» Гартмана, який витримує гросмейстерську паузу й віддає ідеальний пас на спритного Кривку. Павло із забійної позиції пробиває повз. Не вистачило кількох сантиметрів.

Команди почали грати на зустрічних курсах, небезпечні моменти виникли один за одним: із боку «Радванки» здалеку «стріляв» Ковтун. Пуга витягує м’яч із дальнього кута. Щодо «Еко», то мав хорошу можливість Василь Фекете. Капітан гостей ударом зльоту із сильним відскоком від газону міг поставити хрест на планах «Радванки» здобути хоч би нічию. Однак удар був неточним.

Після ряду моментів команд, ініціативу повністю у свої ноги перебрали підопічні Бучка. Очевидно, на такий перебіг подій вплинули дещо незрозумілі заміни з боку «Еко». На полі з’явилися зовсім молоді виконавці, які мали активізувати гру гостей у центрі поля, але трапилося зовсім по-іншому: зник баланс у півзахисті, господарі почали використовувати силовий підхід, де повністю перегравали молодих, фізично не настільки сильних опонентів. Відтак «Радванка» на 78-й хвилині, зусиллями Олександра Грицкевича, забиває вдруге. Едуард Нергеш зі стандартного положення навішував у карний «Еко», де захисники гостей вирішили пограти в «гарячу картоплю». Низка незрозумілих дій призвела до того, що м’яч знайшов Грицкевича, котрий потужним ударом зльоту із близької відстані забезпечив «гарячу» кінцівку для вболівальників.

Гості занадто притиснулися до своїх воріт, дозволивши «Радванці» організувати справжній штурм. Урешті-решт оборонна фортеця «Еко» дала тріщину. «Злим генієм» для «Еко» став Грицкевич. Спочатку ударом зі штрафного Олександр змушує Пугу працювати в поті чола, а на 90-й хвилині голеадор «Радванки» робить дубль і виборює нічию для вболівальників. Олександр, отримавши м’яч на підступах до карного, ударом більярдної точності формує остаточний результат у цьому поєдинку. Отож 3:3!

Це була зустріч, яка завдяки драматизму, непередбачуваності та емоційній кульмінації стане однією з найкращих у цьому сезоні.


Арбітр: Юрій Бобаль
Асистенти: Мирослав Горгош, Мілан Бутрин

К-сть глядачів: 500

ФК «Радванка» – ФК «Еко» – 3:3

Голи: Зубанич О. 39, Грицкевич О. 78, 90 – Ференцик Є. 2, Кривка П. 11, 40

«Радванка»: Славік Ю., Кардач В., Товт В. (Яхимець О. 45), Ладомиряк Є., Ковтан В., Жоффчак В. (Лучин В. 69), Гаврилешко А., Буксар С., Грицкевич О.
Головний тренер: Бучок Ю.

«Еко»: Пуга О., Пеца А. (Качур А. 31), Монда В., Скрип М., Гартман М., Фекете В. (Рацин Д. 74), Петровці В. (Варваринець І. 76), Ференцик Є. (Горняк А. 69), Кривка П., Товт Р.
Головний тренер: Товт І.

Попередження: Кардач В. – Качур А., Монда В.
Аттіла Ерделі

Фото Анастасія ПЕНЗОВА

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1026 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: