Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольна програма "Поза грою". Огляд матчу "Минай" - "Рочин" (ВІДЕО)
08:02
Футбольна програма "Поза грою". Огляд матчу "Минай" - "Рочин" (ВІДЕО)
Огляд поєдинку другого туру аматорського чемпіонату України в Ужгороді.

Футбольна програма
Ужгород знову можуть спостерігати футбол всеукраїнського масштабу! ФК «Минай» провів перший домашній поєдинок у аматорському чемпіонаті України. Щоправда здобути залікові пункти у матчі проти ФК «Рочин» не вдалось. Команда із Львівщини грамотно побудувала гру у захисті, а єдиний гол, забитий ще в першому таймі, дозволив поїхати додому з трьома очками.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1002 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Шони  
0
Хочеться почути коментар ігри МІнаю від легедарного есксперта СЕЛЬМЕНИ ,коли він на футбольних передачах гонить що це команда ПЕРШОІ ЛІГИ УКРАІНИ,може ВИ Вуйку перепудали з Першою лігою Закарпаття.

4 мікітос  
0
По іменам, Минай супер на 99.8% чемпіон аматорів, А реально - "команда пилосос", яка висасує бабло у Президента, яке ним "чесно" украдене. Гібалюк то просто афер і гостарбайиер, А команда і не буде грати добре, по більшість професійно В кабаках зависають. Вообше не понятно шо тут робить Допілка, нашо чуваку платити, якщо він стабільно синячить? Шось кажеся Минай чекає участь Берегвідейка, там все було майже аналогічно.......

3 Шони  
0
Артист цей ГІБАЛА,позбирав зброт який йому плеще в ладошки,там один МІКІ КОПОЛОВЕЦЬ що стоіт по розкахах,сам чудік бульше 30хв в ігрі не іграл,має бути ганьба а розказує как чемпіон УКРАІНИ.

2 мікітос  
0
У Гібалюка шо криша з'їхала? Шо кіть він на Україну грає, то мають йому всіх футболістів віддати? Дурачок, чи придурюєся? Кого ще вам там треба? Громова запросіть, його в Карпати фани не взяли, ще хоть 8 пенсіонерів із вищої ліги наберіть.... Сміх тай годі, "дайте нам футболістів, бо ми Минай". Чувак - раз взяв м'яч, то херач і не плач

1 Шони  
0
Ганьба має бути тому ЙОЛОПУ Гібалюку,за такий результат а не розказувати хто як футболі розбираєтся.

الاسم *:
Email *:
كود *: