Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольна програма "Про футбол з Віталієм Біровчаком" (ВІДЕО)
22:58
Футбольна програма "Про футбол з Віталієм Біровчаком" (ВІДЕО)
Пропонуємо Вашій увазі черговий випуск програми "Про футбол з Віталієм Біровчаком" за вівторок (17.07.18).

Футбольна програма У програмі "Про футбол з Віталієм Біровчаком" проаналізували чергові матчі у Вищій лізі та двох Перших лігах Закарпаття з футбольним експертом Степаном Селменським. Також дізнаєтесь про стан справ футболу на Великоберезнянщині.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 769 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 Ваня86  
0
Віталік Ви не розчарували аж ніяк..тому і хочем шоб Ви приїхали і реально розповіли про стан футболу, взяли інтервю від президентів райооних команд яких є уже нажаль мало..Критика завжди буде якщо людина працює. Такшо якшо не так шось то вибачайте і продовжуйте свою справу і дякую що відреагували

4 Viktor  
0
Тоді, всі претензії знімаємо! З нетерпінням чекаємо Dас на Свалявщині! Дякую, що відповіли.

3 Віталій Біровчак  
0
Добрий день, шановні уболівальники, футболісти, функціонери. Якщо Ви ще не помітили, то спробую пояснити:перша моя футбольна ревізія була у Берегівському району, друга у Великоберезнянському, цього тижня я їздив у Виноградівський, наступного - у Воловецький. Висновок? Я їжджу районами в алфавітному порядку, тож здогадайтеся, коли я поїду на Свалявщину... І я не боюсь, що мене виженуть з Федерації, бо я там не працюю. Вибачте, якщо розчарував Вас. Усім хорошого дня!

2 Viktor  
0
Ваня, та про шо Ти говориш, Біровчаку, як і іншим у ФФЗ абсолютно насрати на то шо десь там у Сваляві розвалили футбол, Біровчак взагалі появився тут перед виборами, майже знову не случайно, опять комусь пообіцяв підняти рейтинг:) А щодо Безика, який просто убів футбол на Свалявщині, так то він зробиз спільно із ФФЗ, які йому у всьому потурають, Це просто позор, лиш уявіть собі таку картину: почесний голова Федерації є пан Ланьо М.І., який є фактичним босом голови федерації футболу Свалявщини Владислава Безика, причому в квадраті босом, оскільки Безик ще і керує комплексом свого патрона "Квелле", а мером Сваляви є рідний брат Ланя М.І. - Ланьо І.І., панове ви всі родичі, компаньйони і вам не ганьба, що при Ваших можливостях (фінансових, адміністративних, владних) здох футбол в районі? Хоча яка може біти ганьба тим, в кого нема совісті!

1 Ваня86  
0
Пане Біровчак ви якшо читаєте Лобду то до Вас прохання не їхати по інспекціях там де Вам зручно по статтям Перечин , Березний ...а приїдьте у Сваляву будь ласка? слабо?? ФФЗ видаляє всі коменти стосовно розвалу районного футболу у Сваляві. Район не розпочався , Голова Федерації пропав, Суддів нема , є суддя один і то з довідкою з психдиспансера і це реально!! йому правда вже біля 65років по його вигляду, полів нема. Ви в Сваляву не поїдете бо боїтеся шо виженуть Вас з федерації. є 4 команди які готові грати, але керівництву так званої федерації наплювати на все.Для чого потрібні Ваші передачі??

الاسم *:
Email *:
كود *: