Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольна програма "Про футбол з Віталієм Біровчаком" (ВІДЕО)
11:55
Футбольна програма "Про футбол з Віталієм Біровчаком" (ВІДЕО)
Пропонуємо Вашій увазі черговий випуск програми "Про футбол з Віталієм Біровчаком" за вівторок (25.09.18).

Футбольна програма
У програмі "Про футбол з Віталієм Біровчаком" ви побачите огляд матчів ФК "Ужгород" у чемпіонаті України серед аматорських команд та ФК "Севлюш" у Кубку України серед аматорів. Огляд матчів вищої та перших ліг Закарпаття. 


 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 714 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 10
10 Вано ФС  
0
Ваня86, не сміши так нас на рахунок мера Сваляви і футболу, Ланьо і футбол, це все рівно, шо гентеш і свиня; се всьо равно шо когось із Партії регіоні пропросити сказати Слава Україні:) Дай завтра меру Сваляви хокейні шайби шоб подарував футбольній команді, так він піде їх дарувати.

9 Ваня86  
0
і цікаво почути шо думає про футбол сам мер нашої Сваляви, ну думаю з Вами він погодиться говорити.Дякую шо почули.

8 Ваня86  
0
:))минулого року на час футболу було і Селменським і чарівною ведучою обіцяно інспектування,але може вони і були в Сваляві ну явно не на стадіонах :))такшо Віталій попадаєте на кубок:))совпаденіє?побачимо...а передачі всі дивимося.

7 Вано ФС  
0
Ну тоді можемо лише сказати НАРЕШТІ дочекалися!
до речі два дні тому активізувався (знайшовся в мобільній мережі ВАЙБЕР) помилковий голова ФФС Безик і почав активно пропонувати 4 командам провести Кубок Свалявського району з футболу, можливо хоче саме під Ваш приїзд трошки показати своє футбольне життя? Хочемо Вам пане Віталію сказати - це не рахується за плюс в сторону голови пана Безика! Прохання все висвітлити по честі та справедливості, щоб в майбутньому таких антифутбольних людей, яких розплодилося у нас, не було і близько!

6 Віталій Біровчак  
0
Шановне панство, добрий день. Щось Ви активізувались останнім часом - умовивід: вже час їхати. Відтак Міжгірський та Мукачівський райони зачекають.Наступного тижня приїду в гості. Повідомлю час на офіційній сторінці у фейсбуці, коли вирушу з Ужгорода. І, можливо, Ви вже нарешті збагнете, що в мою роботу не втручаєтья ніхто. Радий, що дивитесь програму)

5 Ваня  
0
:))завтра Вас дискваліфікують пожиттєво.Повідять за дискредитацію:))Они можуть поки всьо нажаль і даже до такого маразму

4 Олександр Мигович  
0
Сайт Федерації футболу це як стара розвалена будівля з неубраним мусором!!! Хто не вірить то почитайте їх красиві мемуари про Ужгород чи Середне і про їх роботу:) Ні одної критики за всі роки їх так званого правління!!таке може бути? Дійсно коли є критика по ділу то видаляється все зразу!! Качур розказав про проблеми дитячого футболу, а йому в отвіт про корупцію у них і чому батьки дають дітей за кордон вчитися і грати, прочитали і видалили подалі від очей своїх.Так догаздували шо їх ставленники розвалили як обласний футбол, бачимо по сьогоднішньому чемпіонату, так і районний. Скоро команд не буде ніде, а на бумагах ми перші в Україні. Один Минай радує і Молодці. Лим недай Бог беріть до штату цих "менеджерів" з федерації бо бде біда/ Це моя особиста думка.

3 Viktor  
0
Та успокойтеяся пацани Біровчак то брехач, він дотягне до зими, а пак забудеся обіцяне. ВІн знимає лем то, шо йому дозволить бос, тіпа як Качур стадіони інспектує (хотя не кажуть кілько з виділеного бабла тирять собі), як проводять всякі збори аби когось нагнути на бабло, а висвітлити проблеми в футболі слабо, пупок му розв`яжуть. Як так може бути голова Федерації футбола Свалявського району є, а футболу взагалі нема? То і смішно і плакати хочеся! Догаздувався Безик так, шо корови пасуться на стадіоні в Сускові, а поле в Інтернаті забере собі зять мера Сваляви Ланя, який рядом лупанув собі дворець!

2 Ваня86  
0
Мікітос..чесно кажучи то думав все шо Віталій біль менш незалежний журналіст, але по тому, що дійсно по Свалявському району ситуація плачевна і вболівальники про це говорять і сміються над тими передачами де практично лим одні балачки, а на ділі 0. Зараз маєм збиратися і грати кубок у районі з 4 команд, так нам сказали, напевно спецом до приїзду цього журналіста для звіту Ланьови. Ми багато писали про це в комендарях на сайт ФФЗ, АЛЕ ТАМ РІВНО ПІВ ГОДИНИ І ВСЕ ВИДАЛЯЄТЬСЯ.. ВАМ НЕ ГАНЬБА ВИДАЛЯТИ ПРАВДУ? ЧИНОВНИКИ ФЕДЕРАЦІЇ? ВАМ НЕ У ФУТБОЛІ ПРАЦЮВАТИ, А ПАСТИ КОРОВИ ТРЕБА ТАЙ НА ТО НЕ ВАЛОВШНІ МАЙЖЕ. ДЕ ХОТЬ ОДИН МАТ В КОМЕНТАРЯХ АБО ОБРАЗИ БУЛИ??

1 мікітос  
0
Шановний, вже скоро кінець року, а до інспекції Свалявського району так і не доїхали. Шось попахує обманом, но то і не дивно:)

الاسم *:
Email *:
كود *: