Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольна програма "Про футбол з Віталієм Біровчаком" (ВІДЕО)
07:00
Футбольна програма "Про футбол з Віталієм Біровчаком" (ВІДЕО)
Пропонуємо Вашій увазі черговий випуск програми "Про футбол з Віталієм Біровчаком" за вівторок (2.10.18).

Футбольна програма
У програмі "Про футбол з Віталієм Біровчаком" ви побачите огляд матчів ФК "Ужгород" у чемпіонаті України серед аматорських команд та ФК "Минай" у Кубку України та Другій лізі. Огляд матчів вищої, перших ліг Закарпаття та скандальних ситуацій у Рокосові та Середньому.



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 653 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Віталій Біровчак  
0
Тиждень, мої шановні, ще не закінчився (я писав, що завітаю наступного тижня). Це перше. Друге - перестаньте вже пов’язувати якийсь кубок і мене (я про нього вперше чую). Третє - подивитесь спочатку матеріал, а потім зробите висновки. Усім привіт.

2 Ваня86  
0
:))))))всі сміються з цьої показухи у Сваляві...Писати одно, а реальність це Та вся Брехня, яка так красиво підготовлюється до так званого Фіналу!! Дві гри і фінал для телебачення. Най їде куда хоче, від красивого репортажу футбол у Сваляві відродиться? Перше місце район де майже похоронений футбол, статистика малюється, всі Журналісти і експерти шифруються, а один тіпа Біровчак готується :) До чого? красиво сказати шо Безик бідолага не спав ночами, переживав за футбол, хотів провести, але інопланетяни помішали?Готуйте репортаж про цю гостинницю Свалявську і на один день All Inclusive

1 мікітос  
0
Шось надув усіх пан Біровчак, так у Сваляву і не завітав. Хотя кажуть шо відразу після обіцянки зняти репортаж, ожив голова фф свалявщини Безик і уговорив 4 команди провестм кубок, сміхота одним словом. Кажуть, шо Біровчак приїде на фінал, аби була хоть якась видимість роботи. Но чекаємо дальше розвиток.

الاسم *:
Email *:
كود *: