Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольна програма "Про футбол з Віталієм Біровчаком" (ВІДЕО)
21:36
Футбольна програма "Про футбол з Віталієм Біровчаком" (ВІДЕО)
Пропонуємо Вашій увазі черговий випуск програми "Про футбол з Віталієм Біровчаком" за вівторок (16.10.18).

Футбольна програма
У програмі "Про футбол з Віталієм Біровчаком" ви побачите огляд матчу ФК "Ужгород" у чемпіонаті України серед аматорських команд. Огляд матчів вищої, перших ліг Закарпаття.

Також Віталій Біровчак навідався у Свалявський район, щоб побачити стан футбольних справ у цьому регіоні Закарпаття.



 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 791 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 171 2 »
17 Міша  
0
Бояться їх як журналісти одні так і другі .А ви хлопці нич не поміняєте покашо.Всі і так знавуть правду про то що робиться.Сокотіться і молодці.

16 007  
0
Якраз добре,що після інтерв'ю показали стадіони,-і вказали,чого варті слова голови свалявського футболу!!!

15 Ваня86  
0
ДОСТА БОЛО БРЕХНІ ЯК ПО ТЕЛЕВІЗОРУ ТАК І В ФОТО!!!Провели кубок з одної двох ігор після скандалу ??Який чемпіонат це брехло провело?? Пролісок??Де юнаки , де ці кола два ВЕСЕЛІ? де ця статистика? та хто ж чемпіон??Вже на сміх проводите якісь ігри фінальні, а коли прийшов, а там і футболістів не можете зібрати. В Сваляві нашій ЧЕМПІОНАТА В 2018 НЕ БУЛО ПРОВЕДЕНО, ЖОДНОГО ФУТЗАЛЬНОГО ЗИМОВОГО ТУРНІРУ ВЖЕ РОКІВ 6 НЕ БУЛО!! ЦИХ "ВЕСЕЛИХ" ЧИНОВНИКІВ ЯКІ ВЖЕ ОБМАНЮЮТЬ І ЖУРНАЛІСТІВ ТРЕБА З ФУТБОЛУ ПОЖИТТЄВО ГНАТИ.

14 мікітос  
0
Діло в тому, шо хотілося показати то лайно яке натворив саме Безик, як голова федерації, а вийшло так, шо тіпа він не при ділах, даже чемпіонат провів. Так де його статистика? Фанам треба реакцію та позитив якийсь після репортажу, а не понос словесний і тупий розвод від циркача Владислава!

13 Дмитро  
0
До 007,
до Бірвочака претензій в принципі немає, все показав по ділу, але ' є одне АЛЕ: на мою думку (може я і не правий), але краще було б спочатку стадіони показати, а потім взяти інтерв'ю у відомого на Свалявщині байкаря Безика Владислав і запитати, як могли на таких огородах зіграти чемпіонат у два кола? А то виходить Безик не при ділах, треба йому чергову грамоту і медальку від Дурана та Павелка виписати, а все розрушили голова Свалявської РДА пан Дідович, голова Райради пані Ливч Мирослава. А саме смішне від Безика, то виходить, що похоронив футбол конкретно в місті Свалява мер Ланьо Іван Іванович, рідний брат боса Безика Ланя Михайла Івановича. Шось всьо в голові перемішалося у Безика, так догаздував.

12 007  
0
Хлопці,що ви накинулися на ведучого!?Він просто показав,що мав показати!Безик "нафантазував",але Віталій після його розмови все детально показав і розказав,який насправді футбол на свалявщині...

11 реаліст  
0
Ще рік керовництва Владислава Безика Свалявським футболом і юнаки можуть забути про футбол, хіба по телевізору будуть його дивити. Зараз в районі футбол є в Поляні за підтримки Дрогобецького і діти в Сузірї за підтримки Шовша та батьків - і всьо!!!!

10 Rusyn  
0
Якщо,вже кажуть що всі поіхали на заробітки, і нема кому грати в футбол..... то юнаки, ще до не давна питали, коли вже буде чмпіонат???? Перш-за все юнацький футбол повинен розвиватися, а потім вже дорослий), в якому грали гравці, які ще грали 15-20років назад.
Хоча б діти грали то не так би було ганьба...

9 реаліст  
0
Та який чемпіонат? про шо говорить Безик? ТА він не удосужився протягом року провести в районі жодного турніру мініфутбольного, футзального, кубкового, ЖОДНОГО! Свалявський район єдиний де не грають у футбол під егідою ФФС та ФФЗ на жодні державні свята - День Незалежності, Конституції, Захисника вітчизни. Як взагалі має совість цей пан Владислав Безик говорити, що ним шось робиться та проведено чемпіонат? ЦЕ є відвертим обманом. Дуже прикро, що у ФФЗ пригрівся такий горе-функціонер.

8 мікітос  
0
Да, Безик не перестає удивляти публіку, жию коло стадіона і не знав, шо чемпіонат району проводили,бля..., сміх. Який брехав бредятіну, такий знімав. Безику пора йти лічитися, так допіднімав футбол, шо галюцинації появилися.

1-10 11-17
الاسم *:
Email *:
كود *: