Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольне шоу на мільйон гривень
15:19
Футбольне шоу на мільйон гривень
Благодійний матч на "Минай-арені" зібрав понад мільйон гривень на підтримку Збройних сил України.

Футбольне шоу на мільйон гривень

24 липня в Минаї пройшла масштабна благодійна подія «Збірна легенд» – «Збірна зірок». У матчі взяли участь 35 зірок футболу та шоу-бізнесу, на трибунах зібрались понад 1 500 вболівальників, а почесними гостями заходу стали віце-президент УАФ Вадим Костюченко та директор Міністерства Молоді та Спорту України Андрій Ребрина.


ЗБІРНА ЛЕГЕНД – ЗБІРНА ЗІРОК – 8:7.

Голи: 1:0 Пуканич, 11, 2:0 Селезньов, 12, 2:1 Фаталов, 18, 3:1 Кополовець, 34, 3:2 Срна, 39, 3:3 Фаталов, 42, 4:3 Пуканич, 47, 4:4 Пивоваров, 51, 5:4 Михалик, 54, 5:5 Фоззі, 58, 5:6 Педан, 68, 6:6 Герасимюк, 73, 7:6 Слюсар, 76, 8:6 Ротань, 81, 8:7 Фаталов, 82.
 

Збірна легендОлександр Шовковський, Даріо Срна, Василь Кобін, Владислав Ващук, Артем Федецький, Руслан Ротань, Тарас Михалик, Михайло Кополовець, Мирон Маркевич, Ігор Бєланов, Євген Селезньов. На заміну виходили: Адріан Пуканич, Олег Допілка, Олексій Полянський, Валентин Слюсар, Олег Герасимюк.

Тренер: Олексій Михайличенко.
 

Збірна зірок: Костянин Трембовецький, Вадим Олійник, Ігор Ласточкін, Степан Казанін, Артем Гагарін, Олександр Педан, Ігор Циганик, Олександр Денисов, Tamerlan, Мікка Фаталов, Олександр Фоззі. На заміну виходили: Григорій Решетнік, Женя Янович, Влад Шевченко, Alekseev, Артем Пивоваров, Любомир Левицький, Вася Брутальний, Катерина Нікітіна.

Тренер: Володимир Шаран.
 

«Ми продовжуємо допомагати українським військовим. Цього разу перед нами була поставлена ще більша мета – задача мінімум зібрати один мільйон гривень для ЗСУ. Це не межа. Всі мають зрозуміти, що це не просто гра збірної футболістів проти збірної зірок. Це матч українців проти окупантів. Слава Україні!» – сказав напередодні гри президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк.

 

Гроші з проданих квитків, аукціону, донатів під час трансляції та пожертв будуть передані громадській благодійній організації «Ліга Життя». За цей кошт придбають тепловізори та автівки для наших захисників на передовій.

Зі спортивної точки зору цей матч став унікальним тим, що в одній команді зіграли легенди «Динамо», «Шахтаря», «Дніпра» та «Металіста» – Олександр Шовковський, Даріо Срна, Руслан Ротань та Мирон Маркевич. І при цьому це не завадило Срні відзначитись голом у ворота Шовковського. Справа у тому, що футболісти час від часу переходили за команду зірок, щоб хоча б трішки підрівняти команди за силами.























 

Цей матч в Минаї дійсно став надзвичайною подією. А його проведення – справа рук людей та організацій, які
витратили не одну безсонну ніч, щоб все прийшло на гідному наших військових рівні.

Під час благодійного футбольного матчу в Минаї було зібрано понад мільйон гривень на підтримку Збройних сил України.

Прес-служба ФК "Минай"
 

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 331 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: