Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Футбольний кубок «Buisiness Cup» Мукачево 2016
09:13
Футбольний кубок «Buisiness Cup» Мукачево 2016
У Мукачеві готуються до проведення дебютного міського аматорського турніру з міні-футболу.

Футбольний кубок «Buisiness Cup» Мукачево 2016 «Buisiness Cup» - саме так називається об'єднання любителів футболу аматорського рівня, в місті над Латорицею.

12 березня, відбулось засідання оргкомітету та представників команд, яких зібралось не багато, не мало, 8 клубів. Організатором виступив відомий громадський діяч Едуард Ілтьо.

Метою створення турніру є популяризація аматорського футболу як у Мукачеві, так і в Закарпатській області загалом. А також залучення малого та середнього бізнесу до розвитку футболу. На засіданні учасники подали заявки для участі.

Важливим фактором було те, що учасники змагань самі встановлювали правила проведення змагань та регламент, якого всі повинні дотримуватись. Реєстраційний внесок з команди – 1000 гривень. Кількість гравців у команді – не більше 15. Було вирішено заборонити реєструвати гравців, які грають на обласному рівні. Гра складатиметься з двох таймів по 20 хвилин, дозволяється проводити безліч замін. Поєдинки проходитимуть на трьох майданчиках із штучним покриттям: на стадіоні «Приладист», в школі №13 та в селі Кольчино. Ігрові дні – середа та субота. Призовий фонд становитиме 5000 гривень.

18 березня пройде жеребкування, де команди будуть поділені на дві зони. Старт турніру заплановано на 26 березня.

Склад учасників: «Беркут», «Закарпат-Авто», «Ліка», «Юнайтед», «Алекс», «Фішер», «Енергетик» та «OTP».

У майбутньому організатори планують проведення повноцінного міського чемпіонату по міні-футболу серед аматорів. 

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 966 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: