Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольний табір "Сампдорії". День 1 (ФОТОРЕПОРТАЖ)
20:01
Футбольний табір "Сампдорії". День 1 (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Сьогодні, 3 серпня, у спорткомплексі "Зінедін" стартував дитячо-юнацький футбольний табір італійської "Сампдорії".

Футбольний табір
Італійський дитячо-юнацький футбольний табір "Сампдорія", які і повідомлялось раніше, розпочався 3 серпня на базі спортивного комплексу «Зінедін». Це перший подібний табір на Закарпатті. У тренувальний табір, який був організований завдяки співпраці ужгородської організації «Soccer-org» та італійської футбольної академії «Сампдорії», приїхали близько 50 дітей зі всієї України, хоча більшість була саме за місцевими з різних футбольних шкіл.
 
Перед початком першої сесії тренувань італійські наставники Марко Бракко, Роберто Морозіні, Боян Шіміч та Алесандро Піполо роздали всім учасникам оригінальну екіпіровку італійської Сампдорії, в якій проводять тренування в їхній академії. Далі всі учасники були поділені на три вікові групи, кожна з яких отримала назву гравця Самдорії, якого називали гравці із груп, тож наймолодші були Торейра, середня вікова група – Квальярела, старша – Вівіані.
 
Головний тренер Марко Бракко наголосив всім юним футболістам, що в ході тренувань перш за все він хоче бачити від кожного учасника повагу до суперника, дружбу між партнерами, сповідування правил фейр плей, дисципліну та працювати на полі з бажанням та посмішкою.
 
Перше тренування тривало близько трьох годин, тренери підготували на полі три сектори тренувань, через кожний з яких проходила кожна група по черзі. Більшість вправ були спрямовані на уважність та вміння швидко приймати рішення на полі. Не дивлячись на палюче сонце гравці чітко виконували всі настанови тренерів, які висловлювались або англійською, або через Бояна Шіміча, який добре володіє російською. Також детально роз’яснювали та допомагали юним футболістам на кожному етапі тренувань організатори цього табору Микола Гібалюк та Євген Бібіков. Всі вправи проводились з м’ячами, абсолютно без якихось фізичних навантажень.
 
У другому тренуванні (також тривалістю 3 години), яке пройшо під вечір, було вже більше ігрових вправ, двухсторонок. Завершилось тренування ударами від тренерів для воротарів, де найвлучнішим був Алесандро Піполо.
 
Після цього тренери поспілкувались із батьками, відповівши на всі питання, які їх цікавили. Зокрема, що по завершенні табору буде обрано двох кращих гравців, які отримають право поїхати на тижневий збір у Геную в академію Сампдорії. При чому одного з них вони оголосять відразу, а другого – вже по електронній пошті трохи пізніше. Наступними країнами, де пройдуть подібні футбольні табори Самдорії будуть Болгарія, Казахстан, Чілі, Індонезія.

ФОТОРЕПОРТАЖ з табору "Сампдорії" дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1143 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: