Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольний табір "Сампдорії". День 5 (ФОТО)
21:53
Футбольний табір "Сампдорії". День 5 (ФОТО)
У вівторок, 7 серпня, у спорткомплексі "Зінедін" пройшов п'ятий день дитячо-юнацького футбольного табору "Сампдорії".

Футбольний табір
Останній день футбольного табору Сампдорії пройшов на одному диханні для всіх – тренерів, організаторів та самих учасників. Завершальні тренування і очікування оголошення хто ж поїде у академію італійської Сампдорії.
 
Тренування супроводжуються кросбар челенджами, гравці змагаються із подвійною мотивацією, адже на кону морозиво за рахунок італійських тренерів. Найбільше влучань на рахунку Дениса Малчака.
 
Під вечір завершальне коротке тренування і підготовка до церемонії нагородження, яке відбувалось у великому залі спорткомплексу Зінедін. Батьки учасників табору заповнили трибуни і гучними оплесками вітали своїх дітей. Старший тренер футбольного табору Марко Бракко представив себе та своїх помічників Роберто Морозіні із Торіно, Алесандро Піполо із Дженоа та заочно Бояна Шіміча із Сампдорії, який трохи раніше покинув табір. У завершальній промові Марко подякував всім учасникам табору, їх батькам, організаторам із Soccer-org Миколі Гібалюку та Євгену Бібкову та власне приймаючій стороні – спорткомплексу Зінедін. Президент ДЮФШ Зінедін Олександр Роман також подякував тренерам академії Сампдорії та всім причетним до цього табору за це футбольне свято, яке тривало протягом п’яти днів.
 
За цим слідувала церемонія нагородження всіх учасників дипломами футбольного табору Сампдорії із оцінками від тренерів. І насамкінець тренери після не тривалого обговорення оголосили одразу двох юнаків, які отримають змогу поїхати до академії Сампдорії – ними стали ужгородці Іван Андрейко та Мартін Шегеда. А далі були сльози радості та поздоровлення від партнерів по табору, ну і звісно фотосесія із тренерами.
 
Перший дитячо-юнацький футбольний табір італійської Сампдорії підійшов до свого завершення. І це, скоріш за все, далеко не останній, тож слідкуйте за новинами на офіційній сторінці футбольної організації Soccer-org в фейсбук.

ФОТОРЕПОРТАЖ з табору "Сампдорії" дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1301 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: