Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольний турнір «I Belive in U» допомагає дітям (ФОТО, ВІДЕО)
21:54
Футбольний турнір «I Belive in U» допомагає дітям (ФОТО, ВІДЕО)
Організатори турніру на цей раз вирішили провести змагання в іншій локації, а саме на штучному майданчику в селі Невицьке.

Ось уже вдруге, завершивсяв турнір «I Belive in U», який зібрав всіх небайдужих людей до благодійності та, звісно ж, до футболу.

Організатори турніру на цей раз вирішили провести змагання в іншій локації, а саме на штучному майданчику в селі Невицьке. Попри втішні метеопрогнози, з самого початку дня почав лити дощ, який не вщухав ні на мить. Та це не завадило гравцям зіграти футбол та зібрати кошти для дітей.

На цей раз, на відміну від попередніх змагань, заявилося 12 команд. За регламентом вони були розбиті на чотири групи по три команди. З групи виходили по дві команди, а далі чвертьфінали, півфінали і фінал. Матч складався з двох таймів по 9 хвилин. Зголосилися прийняти участь, як і команди з минулих змагань УТЕІ КНТЕУ, «Тур», «Західний Вітер», «Аматор», «Віннер», «Фенікс», так і багато нових «УДАРна молодь», «Банкір», «Тамплієри УВП», ФК «Ужгород».

Чемпіон попереднього турніру УТЕІ КНТЕУ склав свої повноваження вже на стадії чвертьфіналу. В напружених півфіналах «Фенікс» (екс-Штурм) здолав непоступливий «Тур» - 2:1. «Аматор» в свою чергу тільки в серії післяматчевих пенальті зміг пройти значно оновлений «Західний Вітер».

Фінал пройшов у в’язкій боротьбі з незначною перевагою «Фенікса», але завершився, все ж таки, в нічию - 1:1. Тож, командам довелося визначати чемпіона з шестиметрової позначки пробиваючи пенальті. «Фенікс» був більш влучним і тим самим завоював чемпіонство в другому турнірі «I Belive in U».

Після гри учасники змагань висловили свої думки щодо вдосконалення в проведенні турніру. Також помітно виріс рівень конкурентоспроможності на турнірі, збільшується кількість добротних колективів, які показують хорошу гру.

Тож, незабаром чекайте анонсів наступних змагань "I Belive in U".

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка

Коментар учасника турніру - Рудольф Балажинець



Коментар організатора турніру - Тіко Шакур



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 836 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: