Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольний турнір «Середнє приймає друзів»
14:45
Футбольний турнір «Середнє приймає друзів»
Усім гравцям сподобалась атмосфера змагань, їхня особлива принциповість.

В неділю шостого липня в селищі Середнє в рамках перших спортивних змагань з переважно силових видів спорту (жим штанги лежачи, гирі, армреслінг, турнік, бруси, біг, стрибки у довжину, перетягування канату) «Середнє скликає друзів», було проведено і футбольний турнір по міні футболу на штучному майданчику.

За попередньою реєстрацією до участі зголосилось прийняти 8 команд: Середнє, Середнє ветерани, СДЮШОР, Середнє - вулиця Борканюка, Вовкове, Солотивно, Горяни, Чертеж. Команди були розбиті на дві групи де грали за круговою системою. Далі перші дві місця виходять у півфінал, де визначають фіналістів.

Попри високу температуру команди показували непогану гру. В ході запеклої боротьби в групі А перше місце зайняла команда Вовкове, друге - Середнє. В групі Б для визначення лідера групи довелось пробивати пенальті і переможцем у серії шестиметрових виявились Горяни, Середнє ветерани зайняли 2 місце.

Півфінали проходили у жорсткій боротьбі, де ніхто не хотів поступатися. У першому півфіналі Середнє, яке грало у формі Ювентуса, здолало Горяни. Вовкове досить спокійно переграло ветеранів Середнього. Фінальна гра між Середнім і Вовковим виявилась досить напруженою. Першими відкрили рахунок гості – Обдирко Євген ефектним пострілом пробиває воротаря Бердаря. Середнє змогло зрівняти рахунок лише в другому таймі, коли Чульба головою перекинув голкіпера гостей. Фінальний свисток арбітра і організатора цього турніру Щербея Євгена зафіксував нічию, тож команди змушені були бити пенальті. Кращими у виконанні шестиметрових ударів виявилися господарі поля Середнє.

Усім гравцям сподобалась атмосфера змагань, їхня особлива принциповість. А головним є те, що кубок залишається вдома, в Середньому.

Тарас Галушка

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 697 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: