Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольним турніром вшанували пам’ять Івана Палінчака
08:46
Футбольним турніром вшанували пам’ять Івана Палінчака
28 серпня на стадіоні “Авангард” м. Іршава відбувся турнір серед збірних команд ОТГ м. Іршава пам’яті мера м. Іршава 1998-2010 Івана Палінчака.

Футбольним турніром вшанували пам’ять Івана Палінчака На міському стадіоні в п’ятницю відбувся вже традиційний футбольний турнір, присвячений пам’яті  колишнього мера міста Іршава та колишнього заступника федерації футболу району Івана Палінчака. Перед початком турніру відбулася урочиста церемонія відкриття. У ній взяли участь міський голова Степан Бобик, голова Іршавської районної  федерації футболу Василь Попович та  родина Івана Палінчака. Міський голова привітав усіх учасників, побажав їм хорошої гри  та подякував всім причетним до організації заходу.

Також пам’ять Івана Палінчака  усі присутні вшанували хвилиною мовчання. Дочки Івана Івановича від міської ради та федерації футболу району поклали корзину квітів на могилі покійного.

А далі розпочався і сам турнір. Участь у турнірі прийняли такі команди: м. Іршава № 1 (граючий тренер-організатор Василь Барна), «Шор» м. Іршава (граючий тренер-організатор Олексій Маркович), команда с. Собатин (граючий тренер-організатор Василь Попович) та новачок турніру команда с. В. Раковець (граючий тренер-організатор Василь Поляк).

Хоча змагання були і товариськими, але на полі вирували справжні спортивні емоції. Всі учасники показали гарну та видовищну гру. Але все ж, як і в кожному турнірі, є переможці, а є переможені. За підсумками змагань місця розділилися таким чином: четверте місце зайняла команда з В. Раківця, третє – с. Собатин, друге – «Шор» м. Іршава, чемпіоном турніру стала команда з м. Іршава № 1.

Всі учасники турніру були нагороджені грамотами та медалями, а команда переможець отримала почесний кубок. Також команди отримали грошові премії від депутата міськради Олександра Дешки.

На завершення голова Іршавської районної федерації футболу, головний організатор турніру Василь Попович подякував  всім, хто брав участь в організації турніру та учасникам, а також  спонсорам братам Петру та Михайлу Станкам.


































 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 337 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: