Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольно-аналітична програма "Час футболу" (ВІДЕО)
13:17
Футбольно-аналітична програма "Час футболу" (ВІДЕО)
Пропонуємо Вашій увазі повну версію програми "Час футболу" за вівторок (28.03.17).

Футбольно-аналітична програма У програмі "Час Футболу" проаналізували матчі 1/8 Кубка Закарпаття, говорили про турнір на честь Стефана Решка, який цими вихідними пройшов у СК "Юність" та разом з очільником Берегівської районної Федерації футболу Олександром Чегілем спілкувались про долю гри мільйонів у цьому регіоні.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1234 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Вова  
0
Погоджуюсь з Артуром..Завтра претензії предявить Рахів, Тячево і пішло поїхало. Берегвідейк зовсім недавно міг мати як так званих Легіонерів з іншої області так і своїх потроху підтягував і було все добре і гра і гімни і людей багато на стадіонах. А Зараз і правду штучно роблять  з Берегова іншу країну..Немає у Вас зараз як такої проблеми у своїх вихованцях!!!Спитайте у Берегові кожного любителя футболу і почуєте відповідь.

1 Artur84  
0
Під час свого виступу пан Чегіль коментував проблемні питання щодо єдиного реєстру гравців (один гравець - одна команда) в Берегівському районі і казав, що зважаючи на специфіку Берегівщини, вони будуть просити відмінити дане правило для Берегівської Федерації. Зрозуміло, що О. Чегіль переживає за футбол, багато робить для розвитку спорту, але, на мою думку, відміняти дане правило для Берегівчан не можна, бо це буде ПРЕЦЕНДЕНТОМ для інших! Чим хужі тоді інші? Виноградівська федерація завтра скаже, що у них тоже є кордон і майже всі грають за межами, Ужгородський район межує із Словаччиною і також більшість гравців в Словакії та Чехії, Тячево завтра скаже, що всі в Румунії, після цього і Рахівський район має право заявити, що купа футболістів в Івано-Франківську! Якщо вже введено правило, то усіх воно має стосуватися! Берегівський район є територіальною складовою Закарпатської області в складі України, де діють закони України і не треба з нього робити якусь штучну спортивну автономію! Тим більше Берегово ще раніше випробувало схему гри без власних вихованців, коли купу грошей викидали спонсори на приїзжих футболістів, а своїх взагалі не помічали. Тоді проблему відсутності місцевих не помічали!

الاسم *:
Email *:
كود *: