Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Габовда кладе дубль у ворота "Суднобудівника" (ВІДЕО)
13:45
Габовда кладе дубль у ворота "Суднобудівника" (ВІДЕО)
Мукачівський півзахисник Юрій Габовда продовжує забивати за свій новий клуб.

Габовда кладе дубль у ворота
Як і очікувалося гра розпочалася з масованих атак господарів поля. На 7-ій хвилині воротар гостей відбив небезпечний удар від Юрія Габовди. І відразу ж простріл від Габовди, коли воротар миколаївців уже перебував не при справах, нівелював лише захисник, який підстрахував у цій ситуації. 
 
І так тривало до 37-ої хвилини – тоді винниківські футболісти провели дві стрімкі атаки. Спочатку після прострілу Віталія Романюка з правого флангу Григорій Баранець потужним ударом трохи не влучив у ворота, м’яч пролетів над перекладиною. І тут же ще одна комбінація «Руху», яка завершилася влучним ударом Юрія Габовди – 1:0.
 
На початку другої частини гри знову нагадав про себе Бохашвілі, – Євген дотепним пасом запустив у прорив Володимира Бідловського, той в один дотик красиво навісив у район одинадцятиметрової позначки, де Юрій Копина ефектним ударом головою забив свій дебютний гол за «Рух» в офіційних матчах – 2:0.
 
І надалі перевага господарів поля сумнівів не викликала. На 83-ій хвилині красиво зафінтив у штрафному майданчику гостей Борис Баранець, Миколі Андрієвському нічого не залишалося, як збити його з ніг – пенальтійний вирок з одинадцятиметрової позначки впевнено виконав штатний пенальтист «Руху» Володимир Бідловський – 3:0.
 
А крапку в зустрічі на передостанній її хвилині поставив Юрій Габовда – мабуть, одного забитого гола у цьому матчі йому виявилося мало, тож він, опинившись під час масованої атаки винниківської команди, на ударній позиції, технічно спрямував м’яч у кут воріт – 4:0 – переконлива перемога «Руху» на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках.


Арбітр - Вадим Запрутняк (Ужгород)
 
«Рух» – «Суднобудівник» – 4:0
 
Голи: Габовда, 37, 89; Копина, 56; Бідловський, 83, з пенальті
 
«Рух»: Шевчук, Романюк, Чучман, Дмитрух, Бідловський, Копина (Садоха, 68), Кікоть, Габовда, Б.Баранець, Г.Баранець (Панасюк, 75), Бохашвілі
Головний тренер: Руслан Мостовий
 
«Суднобудівник»: Дмитроченко, С.Швець, Горінов, Невкритий (Минський, 72), Медведєв, Таркановський, Б.Швець, Колесниченко (Андрієвський, 77), Котов, Т
олгаренко, Носов
Головний тренер: Деніс Люккенс
 
Попередження: Чучман, 31; Садоха, 81 – Горінов, 78; Минський, 83
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 881 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: