Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Габовда підписав контракт з "Рухом" з Винників
17:31
Габовда підписав контракт з "Рухом" з Винників
Мукачівський півзахисник Юрій Габовда продовжить свою кар'єру в Русі з Винників.

Габовда підписав контракт з У вівторок 28 лютого контракт з винниківським «Рухом» уклав півзахисник Юрій Габовда. Двадцятисемирічний вихованець львівського футболу в Україні на найвищому рівні встиг пограти за «Карпати», «Кривбас» і «Таврію».

Останні два роки Габовда провів у сусідній Білорусі. У 2015 році захищав кольори тамтешнього «Граніту», у складі якого провів 24 поєдинки, забив 5 м’ячів та віддав 4 гольові передачі. Після таких результатів Юрія визнали найкращим гравцем команди за підсумками сезону, а найкращою винагородою стало запрошення до мінського «Динамо». У цьому клубі влітку Габовда дебютував у Лізі Європи, а наприкінці року разом з «динамівцями» виборов бронзові медалі чемпіонату. Вражають також індивідуальні показники: 8 асистів та 3 голи. За традиційним опитуванням уболівальників, журналістів та фахівців на сайті «Динамо», Юрій Габовда опинився у трійці найкращих за підсумками року. Однак досягти нової домовленості щодо продовження контракту сторони так і не змогли.

Також Габовда не знайшов компромісу і з «Олександрією», у таборі якої перебував кілька тижнів тому та навіть відзначився голом. Зваживши усі обставини, Юрій Габовда пристав на пропозицію «Руху» і тепер тішитиме винниківських та львівських уболівальників своєю грою. 

- Звичайно, це було непросте рішення, але у мене все життя таке - я простих шляхів не шукаю. Трохи подумав, але велику роль зіграв дзвінок президента команди, після чого я прийняв таке рішення.

В "Русі" я знаю всіх гравців. Тим більше з більшістю футболістів ми разом грали в "Карпатах", - сказав Габовда в ефірі каналу "Футбол 1".
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1062 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: