Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Габовда продовжить карє'ру в "Олександрії" (ВІДЕО)
13:11
Габовда продовжить карє'ру в "Олександрії" (ВІДЕО)
Юрій Габовда. який знаходиться на перегляді, стане гравцем "Олександрії", повідомляє телеканал Футбол 1.

Габовда продовжить карє'ру в
Головний тренер Олександрії Володимир Шаран практично не сумнівається в тому, що залишить 27-річного закарпатського футболіста в команді.
 
Майбутнє ж інших потенційних новачків - грузинського хавбека Вахтанга Чантурішвілі і сербського форварда Бояна Дубаіча - знаходиться під питанням. До того ж останній пошкодив п'яту і займається за індивідуальною програмою.
 
Остаточна доля потенційних новачків команди повинна визначитися після контрольного матчу з Астаною, який відбудеться сьогодні.
 
«Габовда справив непогане враження, перевіримо його в справі з Астаною. У грузинського легіонера є потенціал, але він поки не готовий фізично. Будемо переглядати до кінця збору - тоді і приймемо рішення. З Дубаічем потрібно визначатися швидше, однак я поки до цього не готовий. Після чергового контрольного поєдинку про того чи іншого кандидата можна буде говорити більш конкретно ».
 
Юрій Габовда та Вахтанг Чантурішвілі приєдналися до олександрійців минулого тижня вже безпосередньо в Туреччині, встигнувши провести контрольний поєдинок проти словенського Марібор (1:1).
 
Крім сьогоднішнього матчу з Астаною українська команда проведе на зборі ще три зустрічі: проти чеського Богеміанс (10 лютого), грузинського Самтредіа (14 числа), а на наступний день зустрінеться з латвійським Спартаком.
 
Першим офіційним матчем Олександрії в 2017 році стане домашня зустріч з Волинню в рамках 19-го туру української Прем'єр-ліги, базова дата проведення якого - 25 лютого. В клубі виступає ще один закарпатець Юрій Путраш.

Довідка із сторінки ФК "Олександрія"

Потенційний новачок ФК "Олександрія" - Юрій Габовда.

Вихованець мукачівського футболу та Львівського училища фізкультури (тренер — Олег Родін). 

В основному складі львів'ян дебютував 24 квітня 2010 у грі з київським «Динамо» (перемога 1:0), вийшовши на заміну на 90-ій хвилині. У матчі 1/16 Кубка України «Гірник-спорт» (Комсомольськ) — «Карпати» зробив хет-трик, а команда перемогла 5:0. 

Підтримує дружні стосунки з львівськими фанатами, один з улюбленців ультрас «Карпат». Улітку 2011 підписав контракт із «Кривбасом» (Кривий Ріг) терміном на 1 рік. 

Улітку 2012 перейшов до сімферопольської «Таврії». 11 березня 2014 року отримав статус вільного агента. Співпрацю між клубом та гравцем було припинено за згодою сторін. 

26 березня 2014 року підписав контракт за схемою «2+2» із львівськими «Карпатами. Улітку того ж року «Карпати» та Габовда розірвали контракт. 

2 лютого 2016 року офіційно став гравцем мінського «Динамо», де став футболістом основного складу. За підсумками сезону 2016 року став найкращим асистентом команди. У грудні 2016 року залишив «Динамо».
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1041 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: