Головна » Усі публікації » у світі » Габовда знаходиться на перегляді у "Балмажуйвароші"
15:31
Габовда знаходиться на перегляді у "Балмажуйвароші"
Юрій Габовда вирішив перебратися у футбольний клуб, який поближче до рідного Мукачева.

Габовда знаходиться на перегляді у Недовгим, що і говорити, виявилося перебування в "Русі" флангового півзахисника Юрія Габовди. Провівши всього півроку в Винниках, цей 28-річний виконавець покинув клуб, вирішивши спробувати щастя в зарубіжному чемпіонаті.

Його новою командою може стати угорська "Балмажуйварош", в якому, до речі, одну з провідних ролей відіграє виноградівцеь Шандор Вайда (55 матчів, 7 голів). У минулому сезоні "Балмажуйварош" пробився до вищої ліги Угорщини і буде виступати серед найсильніших клубів країни.

Поки Габовда знаходиться на перегляді і провів вже три товариські матчі: 28 червня проти "Бекешчаби" Юрій відіграв весь матч, а його команда програла 2:3. У суботу 1 липня черговий спаринг із "Мезековесд" був виграний 2:1, мукачівець знову провів обидва тайми на полі. Вже вчора, 5 липня, у "Камелоті" "Балмажуйварош" зіграв внічию 1:1 з кропивницькою "Зіркою".

Відзначимо, що навесні Габовда за час виступів у другій лізі  за "Рух" провів 13 матчів, в яких відзначився трьома результативними ударами.
Категорія: у світі | Переглядів: 1139 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: