Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Гегедош феєрить у Першій лізі
14:40
Гегедош феєрить у Першій лізі
У центральній грі 15-го туру Першої ліги свалявський бомбардир оформив дубль у ворота "Гірник-Спорта" та додав до цього асист на партнера.

Гегедош феєрить у Першій лізі Перед звітним поєдинком "Верес" та "Гірник-Спорт" розташовувались на третій та другій сходинці відповідно. Між ними був всього один бал, але при цьому у рівненців було на гру менше. 

Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою і вже на 12-ій хвилині Гегедош заробив пенальті, який призначив ужгородський арбітр Вадим Запртуняк, і сам постраждалий влучно пробив з позначки розвівши м'яч і голкіпера по кутам - 1:0.

Через вісім хвилин Роберт вже виступив аситентом, віддавши діагональ на Пасіча, який в один дотик ефектно спрямовує м'яч під поперечку - 2:0.

А на старті другого тайму Гегедош знову продемонстрував свою техінку у чужій штрафній - після пасу з лівого флангу Робі першим дотиком прокидує захисника, а другим потужно б'є з доволі гострого кута - 3:0.

Після того як справа була зроблена наставник "Вереса" Юрій Вірт замінив закарпатця на 60-ій хвилині. А під завершення гри відбувся дебют відомого футбольного блогера Дмитра Поворознюка, так би мовити Роберт посприяв комфортному рахунку, що і дало можливість вперше вийти на поле у офіційній грі засновнику ютуб-каналу Трендець.  

Наразі загальний доробок Гегедоша за 14 матчів у складі команди з Рівного складає вже 7 голів та 6 асистів. 

Фото НК "Верес"
 
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 684 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: