Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Гегедош та Глагола стали вільними агентами
20:41
Гегедош та Глагола стали вільними агентами
Два професійні свалявські футболісти вийшли на трансферний ринок у пошуках нового клубу.

Гегедош та Глагола стали вільними агентами Народний клуб Верес достроково припинив співпрацю із Робертом Гегедошем. Футболіст отримав статус вільного агента.

Нагадаємо, до червоно-чорних нападник приєднався у серпні 2020-року. Відтоді Роберт Гегедош зіграв за Верес 45 матчів та забив 10 м'ячів (7 голів у 25 поєдинках Першої ліги, 1 гол у 14 матчах УПЛ та 2 голи у 6 матчах Кубка України).

У поточному чемпіонаті VBet ліги нападник відіграв на полі лише 507 хвилин, лише в п'яти поєдинках вийшовши у стартовому складі. Частину сезону футболіст пропустив через ушкодження ключиці. 28-річний форвард на німецькому порталі Трансфермаркт оцінюється у 300 тисяч євро.

Наприкінці листопада стало відомо, що ще один свалявський футболіст Олександр Глагола отримав статус вільного агента, який припинив співпрацю із ФК Полісся. За півтора сезону Глагола зіграв за житомирську команду 18 матчів у Першій лізі та 2 матчі у Кубку (1 гол). Трансферна вартість 24-річного атакуючого півзахисника на Трансфермаркті 75 тисяч євро.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 722 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: