Головна » Усі публікації » у світі » Гегедош у Польщі, Габовда у Чехії, Чурко в Угорщині
14:42
Гегедош у Польщі, Габовда у Чехії, Чурко в Угорщині
Закарпатські топові гравці цієї весни змінили клуби, щоб продовжити активні виступи на високому рівні.

Гегедош у Польщі, Габовда у Чехії, Чурко в Угорщині Через повномасштабне вторгнення рф в Україну футбол у нашій країні став на тимчасову паузу. Українські гравці отримали можливість перейти грати за кордон поза трансферним вікном, чим скористались зокрема і деякі закарпатці. 

Одним з перших за кордон поїхав свалявський форвард Гегедош у польське Полковіце, де з 24 березня грає за місцевий Горнік. За останній місяць Роберт зіграв у шести матчах і на минулих вихідних відзначився дебютним голом зі штрафного. Його команда грає у другій за рангом польській лізі,йдучи на передостанньому місці веде активну боротьбу за виживання. До слова, сьогодні, 2 травня, Робі святкує своє 29-річчя, з чим ми його вітаємо і бажаємо багаточисленних гольових звершень! 

28 березня В’ячеслав Чурко повернувся у чемпіонат Угорщини, де вже виступав у 2016 році за Академію Пушкаша. Зараз ужгородський півзахисник став одноклубником Шандора Вайди у Мезоковешд, який йде на 8 місці з 12 команд у вищій лізі. В’ячеслав доволі швидко влився у новий колектив вже провівши чотири матчі і у двох з них віддав результативні передачі – в обох випадках команда святкувала перемогу. А 19 квітня відбулося поповнення у сім’ї Чурка – народився син Богдан, з чим вітаємо сім’ю ужгородського футболіста!

Юрій Габовда доволі швидко покинув чемпіонат Білорусі і наприкінці березня став гравцем празької Дукли, яка виступає у другому за силою дивізіоні Чехії. У восьми матчах мукачівець оформив одну гольову передачу, а команда йде в середні турнірної таблиці (8 місце з 16 команд).

Екс-гравець Минаю Едвард Кобак приєднався до команди другої хорватської ліги НК Дубрава Тім кабел (6 місце з 16 команд), де провів два матчі і записав на свій рахунок один гольовий пас. 

Закарпатський воротар Андрій Попович вже втретє опинився в азербайджанському Сумгаїті. Тут він вже виступав в 2011 та 2014 роках. Ужгородський голкіпер відразу завоював місце в основі і зіграв у всіх чотирьох поєдинках. Минулого тижня до команди приєднався Анатолій Нурієв, який після річної перерви знову буде грати в одній команді з Поповичем і буде значно ближче для перегляду тренерів збірної Азербайджану. Сумгаїт йде на 7 місці з 8 команд і веде боротьбу за виживання у вищому дивізіоні.

 
Категорія: у світі | Переглядів: 682 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: