Головна » Усі публікації » в Україні » Гібалюк: "Говерла" опять вернулась к своим незаконным методам
18:13
Гібалюк: "Говерла" опять вернулась к своим незаконным методам
Нашому сайту вдалось взяти короткий коментар у екс-гравця "Говерли" Миколи Гібалюка щодо заявки старшого тренера "Говерли".

Гібалюк: Одразу по завершенню гри між "Говерлою" та "Волинню" (1:4), старший тренер ужгородців дав післяматчевий коментар щодо отримання атестату на наступний сезон та ситуацію із боргами.

- Питання атестації вирішиться у вівторок. Знаю, що багато зробив віце-президент Олександр Шуфрич зі своїми юристами, В'ячеслав Грозний також там був. Але є проблеми з деякими колишніми гравцями. Фещук, Шацьких ...

- Гібалюк ...

- З Гібалюком якраз питання вирішилося, він пішов на поступки. Розповім вам про Фещука, він зіграв у нас півроку, а контракт підписав на два роки. Потім Максим поїхав в іншу країну, отримував зарплату, і від нас вимагає ще зарплату за півтора роки контракту. Тобто, і там отримував гроші, і тут хоче. Виходить, що на двох місцях. Хіба це чесно? Адже він працював на інший клуб.
 
Відтак, Микола одразу спростував цю інформацію:

- Прочитал послематчевый комментарий O. Величко и немного опешил. Oказывается, "Говерла" со мной вопрос решила. Странно только, что ни я, ни мой юрист об этом не знаем. Видно "Говерла" опять вернулась к своим незаконным методам. Хочу донести до сведения ФФУ и КДК, что никакие вопросы со мной не решались, хотя я всецело и полностью открыт к диалогу.

 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1759 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: