Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гібалюк повертається на футбольне поле
17:38
Гібалюк повертається на футбольне поле
7 лютого відбулось засідання Апеляційного комітету Федерації футболу Закарпаття.

Гібалюк повертається на футбольне поле Згідно рішення, яке було ухвалено комітетом, дискваліфікація граючого тренера Миколи Гібалюка була переведена на умовну.

Рішення №1
Засідання Апеляційного комітету ФФЗ

Про клопотання керівництва ФК «Минай» (Минай) із перегляду рішення Виконкому ФФЗ про дискваліфікацію граючого тренера команди Гібалюка Миколи.

Доповідач – Митровський М.І.

Вирішили: Враховуючи значну роботу, яка проводиться футбольним клубом «Минай» в інтересах розвитку закарпатського футболу (розбудова футбольної інфраструктури, створення боєздатної команди для участі у змаганнях всеукраїнського рівня), а також клопотання керівництва клубу перевести дискваліфікацію граючого тренера ФК «Минай» Гібалюка Миколи на умовну.

Попередити керівництво ФК «Минай» та граючого тренера Гібалюка Миколу, що при повторені дисциплінарних проступків до нього будуть застосовані дисциплінарні санкції.

С.В.ТКАЧЕНКО, голова Апеляційного комітету Федерації футболу Закарпаття

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1623 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 Artur84  
1
Незважаючи на імена та прізвища, чи то Гібалюк, чи то ще хтось, але, якщо реально розібратися, то він нічого такого протиправного не зробив аби бути так жорстко дискваліфікованим. У нас в області були люди, які і суддів лупасили, і провокували бійки і що їм за це зробили? А чуваку за якийсь пост в Фейсбуку впаяли дискваліфікацію, команду оштрафували та зняли 3 очка! Це просто сміх! ТАк пожна в кожній грі дискваліфіковувати пачками і футболістів і тренерів і президентів! Добре, що ФФЗ мало виправила свою помилку.

3 Тарас  
0
Степан, а за шо ? :))за Фейсбук?.. та ті придурки котрі били суддів і відправляли в лікарні тепер у ФФЗ сидять і їх чогось ніколи не дискваліфіковували і ти чогось все мовчав. Боявся? чи то там розумні люди сидять? :)

2 Степан  
0
Цього Придурка Потрібно відсторонити від Футболу на 1 Рік!!!

1 Віола  
0
Дуже імпонує ФК "Минай" !!!
Але допоможіть розібратися із текстом "Клопотання.." . "...а згодом через участь в чемпіонаті України серед аматорських команд добитися(для нашого краю) просить переглянути...". Вибачте , не можу пов"язати "добитися" з "переглянути". Без 100 г відомого напитку не розібратися. Моя особиста думка, що в подальшому треба посилити юридичну службу клубу ФК "Минай". :)))

الاسم *:
Email *:
كود *: