Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Гладка" перемога "Юності" над МФА (ВІДЕО)
09:53
"Гладка" перемога "Юності" над МФА (ВІДЕО)
У третьому турі аматорського чемпіонату України мукачівці зазанали першої поразки.

Матч з молодими та перспективними випускниками футбольної Академії Мункача для «Юності» можна розділити на дві частини, а, якщо бути ще точнішим, то на два тайми. У першому таймі «Юності» було дуже і дуже непросто. Підопічні Віктора Яічника дуже грізно виглядали на контратаках і створили чимало проблем обороні «Юності» у першому таймі. В загальному молодий колектив «Мункача» сподобався вболівальникам: хлопці і самі грали у футбол, і давали супернику. Закарпатці при кожній можливості бігли в атаку і в кожному епізоді саме більше думали про атаку чужих воріт, аніж оборону власних. Інколи команди навіть дарували глядачам відкритий футбол без затримок м’яча в центрі поля.

Незважаючи на це, більше гостроти у першому таймі створили саме гравці «Юності». В одному з епізодів Микита Шарабура, пробиваючи головою після подачі кутового, влучив у поперечину. Гості у першій 45-хвилинці запам’яталися кількома хорошими індивідуальними проходами та небезпечними стандартами.

Як виявилося згодом, на два тайми випускників Мукачівської Академії не вистачило. І також велика заслуга у цьому і гравців «Юності», які у другій половині гри зуміли перекусити гру і загалом заграти краще.

Коли моменти біля воріт Максима Колісника почали виникати регулярно, стало зрозуміло: гол для «Юності» у другому таймі – справа часу. Зрештою, так і сталося. Після кількох нереалізованих атак «Юність» таки забила, і знову це зробив найкращий бомбардир команди Володимир Гладкий.

Що цікаво, Гладкий забив двічі. І два м’ячі Гладкий провів після прострілів Набізади. У ще одному епізоді Гладкий уже асистував Олегу Шептицькому, який забив у порожні ворота уже в майже компенсований арбітром час.

Ще один важливий фактор перемоги «Юності» у другому таймі – підсилення атаки вдалими замінами. Натомість гості аж ніяк не мали ким підсилити гру і це, до слова, після матчу відзначив головний тренер команди Віктор Яічник.


«Юність» (Верхня/Нижня Білка) – «Мункач футбольна академія» (Мукачево) 3:0

Голи: Гладкий, 66, 82 Шептицький, 89.

«Юність»: Жук Андрій, Гаврушко Іван, Шарабура Микита (Каваців Ярема, 46), Білий Роман, Дмитрух Віталій, Лебеденко Андрій (Шептицький Олег, 76), Федорів Володимир, Гордійчук Павло (Фітель Олександр, 85), Набізада Омар, Панасюк Олег (Карвацький Андрій, 73), Гладкий Володимир

«Мункач»: Колісник Максим, Западнюк Ілля, Когутка Марко, Паламарчук Іван, Забава Андрій (Береш Антон, 89), Трачук Віталій, Кольцун Пилип, Дурда Андрій, Станкович Іван (Королевич Ігор, 89), Фарасеєнко Володимир, Папарига Роман
Прес-служба ФК "Юність"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 390 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: