Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Гол 16-річного Пищура приносить перемогу МФА
16:32
Гол 16-річного Пищура приносить перемогу МФА
Мукачівська команда здобуває мінімальну перемогу у селі Щасливе.

Гол 16-річного Пищура приносить перемогу МФА Команди знаходяться поруч у турнірній таблиці, тож можна було очікувати гострого протистояння на полі "Арсенал-Арени".

У першій половині зустрічі гості створили декілька моментів, так Петро Луців пробивав з меж штрафної, але не точно. Як завжди небезпека йшла після стандартів у виконанні Сергія Стеня. Захист мукачівців у свою чергу грав злагоджено, додавало впевненості гра воротаря Дегтяря на виходах.

У другому таймі господарі залишились у меншості через грубий фол Олега Луценка, який зупинив прохід правим флангом Тараса Галаса. Одразу ж послідувала вирішальна заміна від Віталія Шумського - на полі зявився Назар Грицак, який за дві хвилини з лівого краю видає гольову передачу на голову габаритного Пищура, той лише підкоректував політ м'яча у ворота - 0:1.

Це дебютний гол 16-річного юного нападника, який виступає здебільшого за команду U-17 академії.

До завершення гри Мункачу не склало труднощів утримати переможний рахунок граючи у більшості, що він і зробив. Завдяки цій звитязі мукачівці обійшли Ниву і піднялись на шосту позицію. 


"Рубікон" Київ - МФА 0:1

Голи: Пищур, 65.

Рубікон: Коломієць Володимир, Леонов Владислав, Махонін Артем, Сухомлинов Рудольф, Покойовий Богдан, Луценко Олег, Улянченко Владислав, Матвіїшин Василь, Давиденко Даніїл, Притуляк Олексій, Близно Олег.
Запасні: Пацкан Євген, Островерх Сергій, Уманець Артем, Могіль Євгеній, Зоренко Владислав, Голуб Денис, Ферт Денис.
Тренер - Курята Віктор


МФА: Дегтяр Ростислав, Дубілей Віталій, Луців Петро, Луців Василь, Чепа Станіслав, Григоращук Степан, Степанчук Любомир, Волков Даниїл, Галас Тарас, Стень Сергій, Пищур Олександр.
Запасні: Грицак Назар, Добранський Дмитро, Бундаш Мирослав, Лучка Вадим, Фарасєєнко Віталій.
Тренер – Віталій Шумський.

Вилучення: Луценко, 61.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 455 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: