Головна » Усі публікації » у світі » Гол Булеци виводить "Динамо" до наступного раунду юнацької Ліги УЕФА (ВІДЕО)
10:34
Гол Булеци виводить "Динамо" до наступного раунду юнацької Ліги УЕФА (ВІДЕО)
У вівторок, 27 листопада, відбувся поєдинок другого раунду Юнацької Ліги УЄФА, в якому зустрілися команди U-19 «Динамо» та «Андерлехту».

Гол Булеци виводить
Гра розпочалася досить повільно, без переваги певної команди. Першого удару в матчі на 12-й хвилині завдав Сергій Булеца. Артем Шулянський виконав передачу з лівого флангу, а Сергій Булеца із близької відстані пробив, проте над воротами пролетів м`яч. Декілька подач із флангів «динамівцям» не вдавалося замикати.
 
Перший удар у площину воріт ми побачили на 29-й хвилині зустрічі. Владислав Супряга заробив штрафний удар, який взявся виконувати Булеца. Сергій пробив у площину воріт, але голкіпер «Андерлехта» Рік Веркотрен парирував удар, не давши вразити свої володіння.
 
Ближче до завершення першого тайму брюссельці наблизилися до воріт киян, але господарі поля добре відпрацювали у захисті, не давши завдати удару по своїх воротах. Та на останніх хвилинах гості змусили господарів понервувати. Спершу Алан Маянга завдав удару майже з лінії штрафного майданчика «Динамо» - Владислав Кучерук парирував удар, перевівши м`яч на кутовий. А потім після навісу від Тео Леоні з правого флангу пробив Мохамед Луа – на щастя, повз ворота «Динамо». Тож на перерву команди пішли за невідкритого рахунку – 0:0.
 
Рахунок у матчі був відкритий на 51-й хвилині. Жеремі Докю виконав подачу з лівого флангу, м`яч від ноги Богдана Білошевського потрапив до Антуана Колассена, який не втратив можливості влучити у ворота «Динамо». Таким чином «Андерлехт» повів у рахунку – 0:1.
 
Після цього у гру вступив Георгій Цитаїшвілі, який на 65-й хвилині відновив рівновагу. Артем Шулянський заробив штрафний удар із небезпечної позиції, а Георгій Цитаїшвілі чудово його виконав, результативно пробивши повз стінку та голкіпера у правий кут воріт «Андерлехта». Рахунок у поєдинку став знову нічийним – 1:1.
 
Пізніше брюссельці могли вийти вперед, однак Владислав Кучерук впіймав «шкіряного» після удару від суперника із близької відстані.
 
Вирішальними стали 80-і хвилини зустрічі. Артем Шулянський завдав точного удару в площину воріт «Андерлехта», який рукою відбив Якуб Ківер. Арбітр показав брюссельцю червону картку та призначив пенальті у ворота «Андерлехта». Сергій Булеца, який сьогодні мав чимало спроб відзначитись у воротах суперника, потужно реалізував 11-метровий удар у лівий нижній кут воріт і вивів «Динамо» вперед. Тож київське «Динамо» здобуло перемогу над брюссельським «Андерлехтом» із рахунком 2:1 і вийшло до наступної стадії Юнацької Ліги УЄФА!

 
Юнацька Ліга УЄФА. 2-й раунд.
 
27.11.2018. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, Київ
 
«Динамо» - «Андерлехт» - 2:1 (0:0)
 
Голи: Цитаїшвілі (65), Булеца (83, пен.) – Колассен (51).
 
«Динамо» (Київ): Кучерук, Скорко, Вівчаренко, Попов, Сирота, Булеца (Ващишин, 90+5), Білошевський, Надольський (Волошин, 72), Мащенко (Цитаїшвілі, 54), Шулянський, Супряга.
 
«Андерлехт» (Брюссель): Веркотрен, Ківер, Ліссенс (Ель-Кабабрі, 69), Лютонда, Леоні, Бушуарі, Девалє, Докю, Луа, Колассен (Сюре, 70), Маянга (Версхарен, 61).
 
Попередження: Девалє (45+1), Луа (64).
 
Вилучення: Ківер (82).

 
Півзахисник юнацької команди «Динамо» Сергій Булеца поділився враженнями від матчу із бельгійським «Андерлехтом»:
 
- Як ви бачили, у першому таймі ми грали агресивніше, ніж у першому матчі на виїзді. Усе виходило, могли забивати і я, і Шулянський. Словом, було багато моментів коли використовували передачі через фланги. Також до перерви була дуже хороша динаміка, тож переша половина зустрічі мені сподобалася.
 
- А наприкінці гри був момент, коли нам пощастило?
 
- Це футбол, моменти були в обох команд. Зокрема, у нас Супряга не забив, вийшовши один на один із воротарем, такоя я мав момент у якому мігі бити, і покотити м’яч партнеру, але сил уже не було. На мій погляд, ми перерграли бельгійців. На виїзді ми їм поступилися по грі, а вдома відігралися (посміхається).
 
- Яка була установка на гру? Прокоментуйте тактичні дії
 
- Ми мали перекривати лінію передач, щоб вони не проходили за спину центральним захисникам. Як бачите, усе вийшло, ми провели контратаки та забили після них два м’ячі. Стандарти? Кутові сьогодні не дуже добре у нас пішли, потрібно залишитися після тренування та попрацювати над ними.
 
- Що вам говорив у роздягальні президент «Динамо» Ігор Суркіс?
 
- Привітав нас, сказав, щоб ми на цьому не зупинялися, а продовжували працювати. Це для нас важливий досвід. Якщо працюватимемо над собою у тренувальному процесі та викладатимемося на полі, усіх хлопців чекає хороше майбутнє.
Прес-служба ФК "Динамо" Київ
 

 
Категорія: у світі | Переглядів: 583 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: