Головна » Усі публікації » у світі » Гол+пас від Булеци у грі з "Бешикташем" U-19 (ВІДЕО)
18:11
Гол+пас від Булеци у грі з "Бешикташем" U-19 (ВІДЕО)
Динамо (U-19) впевнено обіграло Бешикташ (3:1) в матчі заключного туру групового етапу Юнацької ліги УЄФА.

Гол+пас від Булеци у грі з
На 39-й хвилині Динамо вийшло вперед завдяки голу Леднева, який отримав пас з лівого флангу від закарпатця Сергія Булеци, поклав воротаря і відправив м'яч у порожні ворота. Однак вже до перерви гості зрівняли рахунок. Езтюрк накрутив Калюжного в карній зоні і розстріляв Маханькова з кількох метрів.
 
Оформити перемогу киянам вдалося у другому таймі. Спочатку Леднєв головою замкнув навіс з лівого флангу, а на 73-й хвилині Булеца скористався серією рикошетів, вразивши ближній кут.
 
Нагадаємо, ця гра не мала для української команди жодного турнірного значення. Ще за тур до фінішу Динамо забезпечило собі вихід в 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА з першого місця.

Обігравши на своєму полі турецький "Бешикташ", "Динамо" U-19 завершило груповий турнір Юнацької Ліги УЄФА з прекрасним результатом: здобуто п'ять перемог, одна нічия, жодної поразки, забито 16, пропущено 7 м'ячів, набрано 16 очок. Це кращий результат серед усіх команд групового етапу турніру. На другому місці йде "Барселона" з 15-ма очками, далі ПСЖ і "Реал" з 13-ю. Правда, "Реал" сьогодні може обійти киян, якщо обіграє на своєму полі "Боруссію" Дортмунд.
 

 





























Динамо (U-19) - Бешикташ (U-19) 3:1
 
Голи: Ледньов, 39, 64, Булеца, 73 - Езтюрк, 43
 
Динамо (U-19): Маханьков, Наумець, Калюжний, Янаков, Алібеков (Мельник, 81), Петрусенко, Михайличенко, Кошелев, Ледньов (Куліш, 83), Булеца, Алексєєв (Козиренко, 89)
 
Бешикташ (U-19): Бічер, Челебі, Сейлигли, Атлама, Чай, Дурмуш (Карагез, 72), Караташ (Гюлер, 79), Абай, Езтюрк (Енді, 84), Апарди, Ачикгез
 

Півзахисник "Динамо" Сергій Булеца прокоментував перемогу над "Бешикташем".
 
- У нас не грало п'ять гравців основного складу. було важко, але, слава Богу, виграли.
 
- З чим були пов'язані заміни в кінці матчу?
 
- Деяким хлопцям було важко, тренувались у манежі, а потім виходити на трав'яне поле - важко. Але поле було хорошим.
 
- Якого суперника хочете отримати в плей-офф?
 
- "Баварію". Хочемо отримати сильні клуби. Чекати довго, але потерпимо.
 
- Не боїшся, що буде, як в минулому році, коли "Динамо" вийшло з групи, а потім відразу вилетіло в плей-офф? Чи вдасться зберегти мотивацію?
 
- Ні, у нас мотивація позамежна. Ми виграємо всі ігри
 
- Які підсумки підведеш для команди?
 
- Тренери нас похвалили, сказали, що молодці. Поїдем додому з хорошим настроєм. Де проведу відпустку? Якщо мама відпустить, то, може, полечу до Єгипту.
Категорія: у світі | Переглядів: 1041 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 DonaldArock  
0
Защита ограждающих конструкций от паропроницания обеспечивает мочь долговечной работы деревянных элементов конструкций без применения http://zabor-iz-profnastila-deshevo.blogspot.ru/2018/02/blog-post.html специальных мер по их защите через гниения.

الاسم *:
Email *:
كود *: