Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гол Пуканича приносить три очки "Севлюшу" (ФОТО, ВІДЕО)
08:00
Гол Пуканича приносить три очки "Севлюшу" (ФОТО, ВІДЕО)
Матч для МФА з лідером чемпіонату – виноградівським «Севлюшем» вийшов цікавим і насиченим для вболівальників.

Гол Пуканича приносить три очки
Хоч упродовж гри був забитий всього один м’яч, проте велика кількість моментів була як в однієї так і в другої команди.
 
Гості доволі гостро розпочали, створивши кілька хороших нагод – Пилип Кольцун проривався своїм краєм до володінь воріт господарів та пробив невдало. Далі вже захисник «Севлюша» ледь не «подарував» м’яч нападнику МФА Артему Баятяну, проте вчасно вийшов воротар і відвів загрозу від воріт. Далі знову пристрасті кипіли біля воріт господарів – Михайло Реплюк намагався замкнути передачу, він проштовхнув м’яч у дальній кут, але не влучив у рамку. Далі впродовж атаки гості двічі погрожували взяттям воріт – спочатку удар Чонки на кутовий переводить кіпер МФА, подачу з якого міг точно замикати Бабич, за якого на дальнім куті воротарського чомусь забули оборонці мукачівської команди.
 
У відповідь господарі намагалися загострити ситуацію правим краєм куди кілька разів партнери виводили на ударні позиції Назара Грицака, та останній, хоч і вдало відривався від своїх візаві та до удару не доходило. А на 40-й хвилині прохід Юрія Чонки правим краєм завершується передачею на лінію штрафного майданчика, де м’яч підбирає Пуканич, останній з другого дотику пробиває з-під захисника в дальній кут воріт – без шансів воротаря.
 
Друга половина зустрічі вже проходила за невеликої переваги господарів, які більше контролювали м’яч, проте витиснути з цього результативного пострілу не вдалося, хоч господарі й мали хороші нагоди – Артем Атамась вривався в штрафну та його постріл заблокував захисник, Грицак ще міг засмутити кіпера «Севлюша», але також не вийшло. А за 10 хвилин до кінця матчу гроза та град змусили арбітра зупинити гру, далі ж за мокрого поля гості не форсували події, а відверто грали на втримання результату, що їм і вдалося.
 
Арбітр: Вадим Запрутняк
Асистенти арбітра: Юрій Бобаль, Валерій Шкура
Делегат ФФЗ: Йосип Шитєв (усі Ужгород)
Стадіон «Авангард» м. Мукачево
 
МФА (Мукачево) – ФК «Севлюш»дів (Виногра) – 0:1
 
Гол: Пуканич 40
 
МФА: Одинцов Артем, Смітюха Олег, Жаренков Іван, Максимець Віталій, Береш Антон, Ярмошенко Владислав (Синишн Святослав 64), Атамась Артем, Дністрянський Олександр (к) (Хіміч Василь 85), Кодря Максим, Грицак Назар (Фляшко Михайло 62, Габовда Тіберій 73), Баятян Артем (Байса Іван 70).
Запасні: Колісник Максим, Лозан Олег
Тренер: Ряшко Віктор
 
«Севлюш»: Козар Василь, Ковтун Василь, Бабич Андріан, Оржехівський Павло, Гибалюк Микола, Кольцун Пилип, Вашкеба Василь, Пуканич Адріан, Реплюк Михайло (Василинець Василь 78), Чонка Юрій, Чедрик Михайло (Мудра Мирослав 75).
Запасні: Русин Василь, Остафійчук Олексій, Продан Артур, Чейпеш Віталій, Манчос Василь
Тренер: Слюсар Валентин
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 879 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: