Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Гол Стасюка приносить три очки минайцям
20:36
Гол Стасюка приносить три очки минайцям
Є перша домашня перемога після карантину! Наша команда перемогла дуже сильного та принципового суперника – харківський «Металіст 1925».

Гол Стасюка приносить три очки минайцям Як зазначив після гри головний тренер «минайців» Василь Кобін, ця перемога удвічі приємніша, адже здобули її над дуже класною командою. Яка, між іншим, приїхала на закарпатський стадіон також грати у футбол, а не будувати ешелони захисту, і грати першим номером.

Враховуючи це, матч вийшов цікавим. Обидві команди запропонували з перших хвилин хороший темп, високий пресинг суперника, швидкий вихід з оборони в атаку. У зв’язку з цим було чимало боротьби в центрі поля.

Саме там і проходила більшість поєдинку. За такої гри моментів виникало не дуже багато. Наша команда не програвала супернику в жодному з компонентів, хоч і інколи пропускали моменти. Проте як на 3-ій, так і на 23-ій хвилині гості забити не могли – виручав Попович, в активі якого два сейви за тайм.

Не відставали у плані гостроти у чужих воріт і ми. На початку другої десятихвилинки Пиняшка вивели на хорошу позицію на лівому фланзі, але він дуже забарився з ударом і голкіпер легко зреагував на м’яч. Через 5 хвилин на дальній постріл наважився Кополовець, але не точно. Двічі загрожував воротам суперника Нурієв зі штрафного, але, на жаль, як і у попередньому матчі поки зі стандартів Анатолію не щастить.

Найкращий момент у нас був наприкінці тайму – Пиняшко прорвався лівим флангом, змістився в центр і коротким пасом вивів Оринчака на класну ударну позицію – на жаль, його постріл у дальній кут пройшов мимо.

У другому таймі «минайці» суттєво додали: покращили пресинг суперника і налагодили контроль м’яча. На початку 45 хвилинки обмінялися моментами. На 51-й хвилині знову виручив Попович після удару Дмитренка, а у відповідь забиваємо ми. Кополовець навішує у штрафну площину, Оринчак вистрибує, але програє верхову дуель. Проте м’яч підбирає Стасюк і з другої спроби точно б’є у кут – 1:0.

Гол додав нам впевненості, хоча основний зміст гри і далі залишався в центрі поля. Проте господарі шукали можливості у чужих воріт і їх знаходили. Моменти мали Шпак, Машталір, але першому не хватило сили удару з-за меж штрафної, а момент другого закінчився не точним прострілом біля воріт.

Але в такій грі було важливо втримати рахунок і «минайці» дуже якісно відпрацювали у захисті. Вони високо зустрічали атаки суперника і таким чином не давали їм розвиватися. Як наслідок – «Металіст 1925» міг врятувати гру лише під самісінький кінець гри, але Вентура не влучив у площину воріт з близької відстані.

У підсумку потужна та дуже потрібна перемога. 13-та у Першій лізі та 25-та на рідній арені за всю історію. Символічно, що вона була здобута у дуже якісній та яскравій грі.

Таким чином, наша команда обходить харків’ян у турнірній таблиці і піднімається на другу сходинку. Наступну свою гру наша команда проведе в середу, 15 липня, на виїзді з «Агробізнесом».


«Минай» - «Металіст 1925» 1:0

Голи: Стасюк, 58.

«Минай»: Попович, Маткобожик, Никитюк, Голодюк (Шпак), Стасюк, Ткачук, Пиняшко (Микуляк), Оринчак, Кополовець (Жичиков), Книш (Глагола), Нурієв
Тренер - Василь Кобін.

«Металіст 1925»: Сидоренко, Кольцов, Ямполь, Романов (Банасевич), Ченбай, Дмитренко, Шершень, Цвіренко (Давидов), Поспєлов, Савін, Рибейро Дерек (Вентура)
Тренер - Андрій Демченко.

Попередження: Книш 47, Кополовець 49, Маткобожик 80, Глагола 87, Ткачук 88, Попович 90+5 - Романов 42, Демченко, 59, Кольцов 77, Давидов 87.

Вилучення: Андрій Демченко, 86.
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 496 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: