Головна » Усі публікації » у світі » Гол Вайди і дебют Гелеша (ВІДЕО)
11:41
Гол Вайди і дебют Гелеша (ВІДЕО)
Поєдинок другого туру у Кішварді виявився багатим на події для закарпатських футболістів.

Гол Вайди і дебют Гелеша (ВІДЕО) У неділю, 7 серпня, у рамках другого туру вищої ліги Угорщини Кішварда, яка посеред тижня здійснила вояж у Норвегію зігравши з тамтешнім Мольде у кваліфікації Ліги конференцій (поступились 0:3), приймала вдома Мезекевешд.

Обидві команди мають у складі закарпатців і у цій грі вони зійшлися один проти одного на одному фланзі: у Варди у старті вийшов Віктор Гей, а у Мезе - Шандор Вайда (на фото нижче)

Господарі забили першими на 6-ій хвилині, а на 35-ій хвилині стався один з ключових епізодів у матчі - вилучення у гостей і одразу послідував гол з штрафного від Богдана Мельника - 2:0.

Під завершення першого тайму Вайда скоротив відставання, коли отримав передачу на вході у штрафну і пробив з чотирнадцяти метрів, м'яч рикошетом від захисника залетів у ворота - 2:1.

Однак вже на старті другої половини зустрічі Кішварда забила ще двічі і таким чином вирішила долю матчу. Це дозволило на 66-ій хвилині дебютувати за основу в офіційній грі 18-річному середнянському футболісту Ярославу Гелешу (№26 на фото)

Транзитом через Мункач він останні п'ять років знаходиться в системі академії Кішварди. У це міжсезоння провів тренувальні збори із першою командою, взяв участь у матчах з Універсітатя Крайова та кіпрським АЕК. 

У минулому сезоні грав за дублерів Кішварди у третій лізі (18 матчів) та молодіжку U19 (10 матчів, 5 голів). У цьому вже встиг зіграти за дублерів 2 матчі, 1 гол.


"Кішварда" - "Мезекевешд" 4:2

Голи: Камай, 6, Мельник, 37, Ілієвскі, 49, Маковські, 56 - Вайда, 45+3, Юріна, 79.

 


Категорія: у світі | Переглядів: 468 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: