Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гольова феєрія у матчі юнацьких складів Баранинців та Невицького
15:46
Гольова феєрія у матчі юнацьких складів Баранинців та Невицького
Юнаки «Баранинці без проблем здолали «Невицький замок».

Гольова феєрія у матчі юнацьких складів Баранинців та Невицького Не пройшло і хвилини ігрового часу, а гості вже примудрились пропустити перший гол. Розігравши з центру поля пас отримав Лютянський, якого обікрав Пайдич і розстріляв дальній кут воріт суперника – 1:0.

Швидкий гол надихнув господарів і кинули всі сили на те, щоб забити ще. Так на 8-й хвилині підопічні Балажинця забивають вдруге. Гряділь отримав пас на підступах до штрафної і пробив, але влучив у голкіпера, першим на добиванні опинився Пайдич – 2:0.

Господарі не збавляли обертів і дедалі частіше опинялись біля чужих воріт. На 12-й хвилині «Баранинці» подавали з кута поля. Після подачі Дьордяю вдався потужний удар зльоту, але він влучає у свого ж партнера. За декілька хвилин гості відставали вже в три м’ячі. Мармор подав у штрафну суперника з правого краю, після чого Данкулинець ударом головою спрямовує круглого в дальній кут – 3:0.

Надалі господарі продовжували високо пресингувати, тим самим на даючи супернику можливості налагодити свою гру. Перший по-справжньому гострий момент біля воріт господарів стався вже під кінець першого тайму. Після подачі в штрафну Лукач, скориставшись помилкою захисника, пробив по воротам, але влучив у поперечку. На цьому перший тайм підійшов до свого завершення.

Тайм другий розпочався аналогічно першому. Баранинські юнаки знову забили швидкий гол. На 40-й хвилині, після удару Пайдича, м’яч влучає захиснику в руку. Рефері вказує на одинадцятиметрову позначку. Шовш впевнено реалізовує стандарт, пробивши в правий кут – 4:0.

За дві хвилини Гряділь отримав пас на підступах до штрафної, обіграв захисника і пробив у незахищений ближній кут – 5:0.

Згодом Шовш знову реалізовує пенальті. Федака увірвався у штрафну, після чого був збитий захисником. Рефері знову вказує на одинадцятиметрову позначку. Шовш не став вигадувати щось нове і знову пробив у правий кут – 6:0.
 
За декілька хвилин, підопічні Балажинця втратили хорошу можливість. Після дальнього удару голкіпер гостей не зміг як слід зафіксувати м’яч, чим скористався Гряділь, той підхопив круглого, відпасував на Шовша, але удар Михайла заблокував захисник.

Надалі «Баранинці» все ближче і ближче підходили до чужих воріт. Янцо неодноразово перевіряв пильність голкіпера з дальньої відстані, але жодна спроба не виявилась вдалою. Згодом Гряділь прорвався правим краєм і пробив по воротам, але голкіпер зіграв надійно.

На 59-й хвилині Пайдич з 16-ти метрів пробивав по воротам, але голкіпер знову на висоті. За десять хвилин господарі знову святкували взяття воріт. Янцо видав чудовий пас у розріз на Вогара і Василь ударом в один дотик забиває сьомий гол своєї команди. За декілька хвилин, Вогар міг ще раз забивати, але удару Василя, з восьми метрів, забракло точності.

Отже, розгромивши «Невицький замок» юнаки «Баранинців» піднімаються на третю сходинку, але не варто розслаблятись, адже попереду ще чотири тури чемпіонату.
 

Арбітри: Мондик М., Біров І., Рубей В.
Делегат – Митровський М.І.
 
с. Баранинці, глядачів 100
 
ФК «Баранинці» – ФК «Невицький замок» 7:0

Голи: Пайдич 1,8,  Данкулинець 19, Шовш 40, 46 (обидва з пен.), Гряділь 42, Вогар 69.

Невицький замок: Копач Денис, Лукач Янош, Грошик Михайло, Деркач Андрій, Голонд Олександр, Повідайчик Михайло, Гросош Микита (Федарла Олександр 55), Лютянський Владислав, Вачіля Володимир, Бринько Владислав, Андрійчин Богдан.
Запасні: Кізман Юрій, Легеза Владислав.
Тренер – Бисалаев Владислав

Баранинці: Галушка Василь, Мармор Едвін (Федака Крістіан 40), Вайда Руслан (Вогар Василь 46), Шовш Михайло (Уста Станіслав, 61),  Гряділь Олександр, Янцо Михайло, Шкірта Іван, Дьордяй Давид, Данкулинець Михайло (Левченко Дмитро 56), Пайдич Йосип (Сатмарій Євген 56), Єршов Олександр.
Запасні: Товтин Юрій.
Тренер – Рудольф Балажинець

Попередження: Гряділь 50 – Лютянський 46.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1040 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: